Τα περισσότερα αεροσκάφη που παροπλίζονται, συνήθως καταλήγουν στα παλιοσίδερα, ενώ ελάχιστα έχουν μετατραπεί σε μπαρ ή εστιατόρια. Κάνεις ωστόσο δεν είχε σκεφτεί να χρησιμοποιήσει το κατά τα άλλα άχρηστο σκαρί του και να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό σπίτι.

Ο Μπρους Κάμπελ, Αμερικανός συνταξιούχος, ήταν ο πρώτος που αποπειράθηκε να μετατρέψει σε σπίτι ένα αεροπλάνο και το έπραξε χρησιμοποιώντας ένα Boeing 727 που παλαιότερα άνηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Ο 64χρονος περνάει πάρα πολλές ώρες καθημερινά μέσα στο… προσωπικό του αεροσκάφος, προσπαθώντας να το κάνει όλο και πιο εύχρηστο. Κάθε μέρα που περνάει βρίσκει το παλιό αεροπλάνο της Ολυμπιακής να μοιάζει όλο και περισσότερο σε σπίτι, έχοντας ήδη τρεχούμενο νερό, ηλεκτρικό αλλά και τα βασικά έπιπλα.

Φυσικά, η δημιουργία ενός τέτοιου… σπιτιού δεν είναι και τόσο οικονομική. Για να αγοράσει το αεροσκάφος ο 64χρονος δαπάνησε 220.000 δολάρια. Παράλληλα, ο Αμερικανός αγόρασε και μια έκταση-οικόπεδο 10 στρεμμάτων στο δάσος του Hillsboro του Oregon η οποία φιλοξενεί το νέο του σπίτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here