Το ποσό των 25.000 ευρώ κατέβαλε νεαρός εφοπλιστής για να κάνει δικά του τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου, κατά την διάρκεια της δημοπρασίας Creiad που διοργάνωσε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στην δημοσιότητα η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», μέχρι τις 5 το απόγευμα της Κυριακής, η τιμή ήταν στις 17.000 ευρώ, όμως τις τελευταίες δύο ώρες της δημοπρασίας, οι δύο υποψήφιοι νέοι κάτοχοί τους, «κονταροχτυπήθηκαν» εκτοξεύοντας την τιμή τους στις 25.000 ευρώ.

Τελικά τα θρυλικά γυαλιά του αείμνηστου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ απέκτησε ένας νεαρός εφοπλιστής που σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 έχει αγάπη για τον Ανδρέα Παπανδρέου και στα αντικείμενα που σχετίζονται με αυτόν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την εξέλιξη της δημοπρασίας, ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος, σχολίασε: «Πέρασε το στόχο! Χαίρομαι ότι πήγε καλά και για τα γυαλιά και για την Ελπίδα!». Σχολιάζοντας την άνοδο του ποσού τις τελευταίες ώρες, σημείωσε: «Δεν το πρόσεξα, δεν το είδα. Απίστευτο: Είναι η στρατηγική των αγοραστών, απίστευτο είναι αυτό».

Σε ερώτηση για το αν θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το νέο κάτοχο των γυαλιών, ο Νίκος Παπανδρέου, τόνισε: «Αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο προφανώς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here