Μπορεί η αγορά των crypto να έχει διέλθει σε μια περίοδο αναταραχών και μεγάλων απωλειών, ωστόσο οι “πιστοί” του bitcoin δεν προτίθενται να… καταθέσουν τα όπλα. 

Ένας εξ αυτών, ο συγγραφέας του μπεστ σέλερ Rich Dad Poor Dad, Robert Kiyosaki, που τηρεί στάση αναμονής μέχρι να προχωρήσει στην επόμενη επένδυση.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, περιμένει το Bitcoin να πέσει στα 1.100 δολ. (!) έτσι ώστε να προχωρήσει ξανά σε αγορές του διάσημου κρυπτονομίσματος. 

«Οι ηττημένοι τα παρατάνε όταν χάνουν και οι νικητές μαθαίνουν από τις απώλειές τους»έγραψε ο ο ίδιος χαρακτηριστικά στο twitter ενώ όπως ανέφερε, όσοι είναι απογοητευμένοι από το bitcoin το πουλούν, και γι’ αυτό θα περιμένει να δοκιμάσει το επίπεδο των 1.100 δολαρίων.

Κάποιοι χρήστες διαφώνησαν με τη δήλωσή του ότι το bitcoin θα πέσει σε αυτό το επίπεδο, εικάζοντας ότι ο συγγραφέας έκανε τυπογραφικό λάθος και στην πραγματικότητα εννοούσε 11.000 δολάρια.

Στην αρχή του έτους, ο Kiyosaki προέβλεψε ότι το εμβληματικό κρυπτονόμισμα θα έφτανε στα $20.000. Καθώς το Bitcoin συνέχιζε να πέφτει, ο Kiyosaki αναθεώρησε τις προβλέψεις του αρκετές φορές. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here