Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζει να αναπτύσσεται η εταιρία Γρηγόρης.

Όλα ξεκίνησαν το 1972, στη Δάφνη, όταν ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος άνοιξε αυτό που έμελλε να γίνει το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης. Με φρέσκα και ποιοτικά υλικά, παραδοσιακές συνταγές, το πρώτο κατάστημα έγινε ο οδηγός για την μελλοντική ανάπτυξη του δικτύου.

Πλέον μετρά περισσότερα από 360 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ εντός 2020 έχει ανοίξει, μέχρι στιγμής, 20 νέα καταστήματα franchise. Τα νέα καταστήματα βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ζάκυνθο, Μυτιλήνη, Ερμιόνη, Λαύριο και Λάρνακα Κύπρου.

Η αλυσίδα εκτείνεται σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Γρηγόρη, είναι η διαφοροποίηση του μενού του, καθώς βασίζεται στο “More than coffee & all day food”. Στο Γρηγόρη ο καταναλωτής μπορεί να βρει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών σε καφέδες, ροφήματα, παραδοσιακές πίτες, σαλάτες και λαχταριστά σάντουιτς, όπως επίσης και διαφοροποιημένα προϊόντα που καλύπτουν σύγχρονες ειδικές διατροφικές τάσεις, όπως wellbeing, vegan και lacto-free.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here