Η Ελληνική Cityzen Parking & Services δημιούργησε τη μοναδική -για τα δεδομένα της χώρας μας- εφαρμογή εταιρείας Parking για να προσφέρει άνεση και αξία στην καθημερινότητα. Κατεβάζοντας τη νέα εφαρμογή “Cityzen Parking & Services” για smartphones, ο οδηγός μπορεί να βρει αμέσως θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό του από το κινητό του, εύκολα και οικονομικά.

Πλέον, η εταιρεία διευρύνει το δίκτυό της καθώς ξεκίνησε τη λειτουργία του υπαίθριου χώρου στάθμευσης Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο  που θα δώσει τη δυνατότητα στους διερχόμενους και μηνιαίους οδηγούς να παρκάρουν σε χαμηλή τιμή στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του τελωνείου λιμένος Βόλου, κάνοντας έτσι το parking μία οικονομική και εύκολη υπόθεση.

Ποια είναι η Cityzen Parking & Services

  • Είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία parking στην Ελλάδα με δική της mobile εφαρμογή, συμβατή με Android και iOs, μέσα από την οποία μπορείς να προαγοράσεις  θέση στάθμευσης, μόνο με μερικά clicks εξασφαλίζοντας 20% έκπτωση.  
  • Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα ενημέρωσης για το υπόλοιπο του προαγορασμένου χρόνου στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο.Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες τις πληροφορίες που αφορούν κάθε σταθμόCityzen όπως τον τιμοκατάλογο, το ωράριο και τις διαθέσιμες υπηρεσίες που μπορεί να βρει σε κάθε έναν. Για την εύκολη πρόσβαση σε κάθε σταθμό, ο χρήστης μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα πλοήγησης και να ενημερωθεί για την κίνηση στους δρόμους, επιλέγοντας τη γρηγορότερη διαδρομή, κερδίζοντας χρόνο στην καθημερινότητα του.

Επιπλέον μέσω του Cityzen app παρέχεται η υπηρεσία zenParking.
Η καινοτομική υπηρεσία της Cityzen, που μπορείς να εξοφλήσεις το σύνολο της παραμονής σου μέσα από το κινητό σου με έκπτωση 20%, λίγο πριν την έξοδο από το χώρο στάθμευσης, ακόμη και εάν δεν έχεις προαγοράσει χρόνο στάθμευσης.

Γιατί επέλεξε τον Βόλο

Ο Βόλος είναι ο τρίτος σημαντικότερος εμπορικός λιμένας της Ελλάδος και η θέση του αποτελεί γέφυρα μεταξύ Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Ασίας. Το λιμάνι του Βόλου  αναπτύσσεται, εκσυγχρονίζεται και επεκτείνεται και  η Cityzen Parking & Services γίνεται μέρος αυτής της τροχιάς. Προχωρά στη διαμόρφωση εγκαταστάσεων του υπαίθριου χώρου στάθμευσης του τελωνείου λιμένος Βόλου, προσφέροντας έτσι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού στάθμευσης. Ειδικότερα, με τη χρήση των αυτόματων μηχανημάτων στάθμευσης, η  Cityzen προσφέρει άνεση και εξοικονόμηση χρόνου, τόσο στους μηνιαίους (μόνιμους) όσο και στους διερχόμενους (περιοδικούς – έκτακτους) πελάτες των χώρων στάθμευσης.
Ο σύγχρονος εξοπλισμός της Cityzen σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Κέντρο Ελέγχου προσφέρει στον κάθε πελάτη ξεχωριστά 24ωρη εξυπηρέτηση σε οποιονδήποτε χώρο στάθμευσης.

Ο χώρος στάθμευσης ‘Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο’ διαθέτει 209 θέσεις, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και θέσεις ΑΜΕΑ. Οι σταθμοί λειτουργούν καθημερινά 24/7 και παρακολουθούνται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Στους σταθμούς της Cityzen μπορείς να απολαύσεις ποιοτικές υπηρεσίες στάθμευσης αλλά και μια ολιστική εμπειρία κάλυψης αναγκών.

  • Διαθέτει πλυντήριο αυτοκινήτων και υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Με σεβασμό στις ευαισθησίες των νέων, προσφέρει υπηρεσίες που μεριμνούν για την προστασία των φυσικών μας πόρων τονώνοντας την περιβαλλοντική μας συνείδηση.

Υπηρεσίες όπως :

  • η ανακύκλωση μικρών συσκευών και λαμπτήρων, η υπηρεσία«Park&Plug» όπου μπορεί κάποιος να φορτίσει το ηλεκτρικό του αυτοκίνητό του για τις επόμενες “πράσινες διαδρομές” του εντελώς δωρεάν όσο είναι σταθμευμένο
  • η υπηρεσία bicycle parking με την οποία η Cityzen, ενθαρρύνει τη μετακίνηση με το ποδήλατο προσφέροντας ειδικές θέσεις στάθμευσης ποδηλάτου σε πολύ χαμηλή τιμή.

Επιπλέον, η Cityzen έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο στην καθημερινότητα του πελάτη της, παρέχει υπηρεσίες πληρωμής  λογαριασμών κοινής ωφέλειας ή αγοράς εισιτηρίου για παραστάσεις θεάτρου, συναυλίες, φεστιβάλ, και εκδηλώσεις μέσω της Viva.gr .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here