Στις 24 Μαΐου, στο σταθμό Cityzen Παγκράτι στην οδό Τυδέως, εγκαταστάθηκαν ηλιακές συστοιχίες φωτοβολταϊκών πάνελ, ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την #1 εταιρεία στάθμευσης στην Ελλάδα, ώστε να πετύχει ενεργειακή αυτοπαραγωγή και μείωση του ενεργειακού της κόστους.

H μέση ετήσια κατανάλωση ενέργειας στον χώρο στάθμευσης Cityzen Παγκράτι εκτιμάται σε 60.000 kWh περίπου. Η εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος αυτοπαραγωγής (net metering) έχει εκτιμώμενη ετήσια ενεργειακή απόδοση 16.900 kWh και συνεπώς θα καλύπτει το 28% της μέσης ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας του χώρου.

Η Cityzen κάνει στροφή στην πράσινη ενέργεια. Εκμεταλλευόμενη τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, μειώνει το ενεργειακό της αποτύπωμα, πετυχαίνει μείωση των λειτουργικών δαπανών και ενισχύει την ανταγωνιστικότητά της ενώ παραμένει συνεπής στην υιοθέτηση ολοένα και περισσότερων βιώσιμων πρακτικών στη λειτουργία των χώρων στάθμευσης του δικτύου της.

 

Η Cityzen Parking & Services είναι η #1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού στάθμευσης σε ένα εκτεταμένο δίκτυο με πάνω από 15.000 θέσεις. Παράλληλα με τις B2C υπηρεσίες της, η Cityzen επενδύει στην παροχή B2B υπηρεσιών σε αεροδρόμια, ξενοδοχεία, super markets, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, κ.α., βελτιστοποιώντας τις υφιστάμενες υποδομές και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών, μέσα από ένα ενοποιημένο σύστημα 24/7/365 τεχνικής υποστήριξης και την χρήση καινοτόμων τεχνολογιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here