Για 4η συνεχή χρονιά το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace της Θεσσαλονίκης διακρίθηκε με 3 σημαντικά βραβεία στην εκδήλωση-θεσμό «GREEK HOSPITALITY AWARDS» 2020, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Οι θεματικές ενότητες στις οποίες έθεσε την υποψηφιότητά του το ξενοδοχείο αφορούσαν πυλώνες ανάπτυξης του ξενοδοχειακού κλάδου όπως η τεχνολογία, η οικολογία και ο συνεδριακός τουρισμός.

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace απέσπασε:

α) το Χρυσό βραβείο ‘Best Greek Technology Hotel’ ως το καλύτερο ξενοδοχείο Τεχνολογίας στην Ελλάδα (Gold Award). To ξενοδοχείο ενίσχυσε τις διαδικασίες λειτουργίας του με αναβαθμισμένη τεχνολογία, εμπλουτίζοντας την φιλοξενία με καινοτόμες εφαρμογές.
β) το Χρυσό βραβείο ‘Best Greek Green City Hotel’ ως το καλύτερο ‘πράσινο’ ξενοδοχείο πόλης στην Ελλάδα (Gold Award). H μέριμνα για το περιβάλλον και η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες, αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Grand Hotel Palace.
γ) το Ασημένιο βραβείο ‘Best Greek MICE City Hotel’ ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης για συνέδρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις στην Ελλάδα, για τέταρτη συνεχή χρόνια (Silver Αward).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here