Η διοργάνωση Greek Exports Forum & Awards διαχρονικά δίνει την ευκαιρία στους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, θεσμικούς και λοιπούς παράγοντες της αγοράς, να συζητούν για τα τελευταία οικονομικά δεδομένα, καθώς και για τα τελευταία αναπτυξιακά προγράμματα. Επιπλέον, επιτυχημένοι εξαγωγείς παρουσιάζουν τα success stories τους και μοιράζονται τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Τα Greek Exports Forum & Awards 2024 #gefa24 διοργανώνονται την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων, ΕΝΔΥ ΟΕΥ του Υπουργείου Εξωτερικών και την ethosEVENTS.

Με την παρουσία του θα τιμήσουν την διοργάνωση, μεταξύ άλλων, οι:

Χρήστος – Γεώργιος (Άκης) Σκέρτσος, Υπουργός Επικρατείας

Κώστας Φραγκογιάννης, Υφυπουργός Εξωτερικών

Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, Υφυπουργός Ανάπτυξης

Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Δούκας Μαρινόπουλος, Πρόεδρος Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, Υπουργείο Εξωτερικών 

Μαρίνος Γιαννόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Enterprise Greece

Συμεών Διαμαντίδης, Πρόεδρος ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων

9:30 π.μ. Greek Exports Forum 2024

Το Forum θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά μέσα από το LiveOn Expo Complex.

Κορυφαία στελέχη εξωστρεφών επιχειρήσεων, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων, κυβερνητικά στελέχη αλλά και οι καθ’ ύλην αρμόδιοι καταθέτουν τις θέσεις τους και ανταλλάσουν απόψεις για το μέλλον των εξαγωγών, τα προβλήματα και τα εμπόδια που ανακύπτουν αλλά και τις δράσεις που πρέπει να υλοποιηθούν. Συγκεκριμένα, τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Panel Ι «Εξωστρέφεια και διεθνείς συνεργασίες – Η αξιοποίηση των γραφείων ΟΕΥ από τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα σε χώρες που επικρατούν ειδικές συνθήκες»

Panel IΙ «Η “συνταγή” της επιτυχίας για κάθε εξαγωγέα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης και ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων»

Panel IIΙ «Νέοι τομείς ενδιαφέροντος και κλάδοι αιχμής: Η δυναμική των clusters και οι τομείς της πράσινης ενέργειας, κυκλικής οικονομίας, διαστημικής τεχνολογίας, πληροφορικής, εξόρυξης μεταλλευμάτων  κ.ά.»

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

7:00 μ.μ. Greek Exports Awards 2024

H Τελετή Απονομής των Awards θα διεξαχθεί υβριδικά με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso και μέσα από το LiveOn Expo Complex.

H διοργάνωση θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα. Tα φετινά Greek Exports Awards περιλαμβάνουν 4 θεματικές ενότητες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 49 κατηγορίες βραβείων και 3 τιμητικές βραβεύσεις.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

29 & 30/04 Β2Β Meetings

Παράλληλα, οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα & την Τρίτη 29 &30 /04, προσωπικές συναντήσεις (B2B meetings) με Αγορές ΟΕΥ, Buyers & Διμερή Επιμελητήρια.

Στις συναντήσεις αυτές οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν την προοπτική δικτύωσης τους στις αγορές που τους ενδιαφέρουν και να μάθουν με λεπτομέρεια για τις δυσκολίες και τις ευκαιρίες διμερών εμπορικών συνεργασιών.

Αγορές ΟΕΥ

Τίρανα (Αλβανία)

Σκόπια (Βόρεια Μακεδονία)

Πεκίνο (Κίνα)

Τόκιο (Ιαπωνία)

Ρώμη (Ιταλία)

Βερολίνο (Γερμανία)

Παρίσι (Γαλλία)

Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Ντουμπάι (ΗΑΕ)

Κάιρο (Αίγυπτος)

Ουάσιγκτον (ΗΠΑ)

Σόφια (Βουλγαρία)

Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

Διμερή Επιμελητήρια

TIMAK

TechBiz Global

Balzac Communications & Marketing

Διμερή Επιμελητήρια

Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως

Το Ελληνοβουλγαρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Το Ελληνο-Ισπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας

Το Ελληνοκινεζικό Εμπορικό, Βιομηχανικό, Τουριστικό & Ναυτιλιακό Επιμελητήριο

Το Ελληνο-Τουρκικό Επιμελητήριο

Το Ελληνο-Φινλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Δείτε τις ώρες διαθεσιμότητας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ