Της Λαλέλας Χρυσανθοπούλου

Γραφείο αντιπροσωπείας στη Ρωσία άνοιξε προ ολίγων ημερών ο ιταλικός ασφαλιστικός όμιλος Generali, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση του προφίλ της στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τους  Luciano Cirinà, επικεφαλής του βραχίονα της Generali για την περιοχή (Generali CEE Holding) και Giorgio Callegari , πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Generali Ρωσίας και Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών.

«Καθώς εγκαινιάζουμε το νέο μας γραφείο στη Ρωσία, γιορτάζουμε ένα σημαντικό βήμα για την επέκτασή μας στη χώρα», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Generali, Philippe Donnet. “H εταιρεία παρακολουθεί με αυξανόμενο ενδιαφέρον την εξέλιξη και ανάπτυξη μιας αγοράς που «απαιτεί» νέα προϊόντα και ασφαλιστικές λύσεις», πρόσθεσε. «Εκτιμούμε τις προσπάθειες της ρωσικής κυβέρνησης και των αρχών να παρέχουν ισχυρό και θετικό ρυθμιστικό πλαίσιο για τον ασφαλιστικό κλάδο και προσβλέπουμε στην επιτυχία της Generali Russia’.

O κ. Cirina από την πλευρά του σημείωσε ότι «η συνεργασία μας με την Ingosstrakh [Insurance] μετρά πάνω από 30 χρόνια. Από τότε στηρίζουμε τους πελάτες της Generali στην πρώην ΕΣΣΔ και εν συνεχεία τη Ρωσία, καλύπτοντας τις ανάγκες τους στους κλάδους της επιχειρηματικής ασφάλισης και των παροχών για εργαζομένους…Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να χτίζουμε μια ισχυρή και αμοιβαία εποικοδομητική σχέση».

Σημειώνεται ότι η Generali εξυπηρετεί πάνω από 12 εκατομμύρια πελάτες στην Αυστρία και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, αποτελεί leader της αγοράς από πλευράς κερδοφορίας, συνεισφέρει 9% των ασφαλίστρων του ομίλου και πάνω από 15% των λειτουργικών του κερδών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here