• Η Goodyear εστιάζει στους αγώνες GT και στους αγώνες touringcarστην Γερμανία
  • Η μάρκα ελαστικών της Goodyearεξοπλίζει τις ομάδες Nordschleifen στους αγώνες VLN και 24h.
  • Η Goodyear θα συμμετέχει και σε επιπλέον δημοφιλή πρωταθλήματα όπως τοDMVGTCκαι το DMVNES 500

Την επόμενη χρονιά, η μάρκα ελαστικών πρόκειται να δομήσει μία μακρά και επιτυχημένη ιστορία. Στο Nürburgring-Nordschleife, η Goodyear θα εξοπλίσει αρκετές ομάδες στο Πρωτάθλημα VLNEndurance και στον αγώνα 24h. Τα αγωνιστικά ελαστικά της μάρκας με τη μακρά ιστορία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό πρόκειται να χρησιμοποιηθούν και στις δύο αγωνιστικές σειρές seriesDMVGTκαι TouringCarCup (DMVGTC) όπως επίσης και στο DMVNationalEnduranceSeries 500 (DMVNES 500).

Η απόφαση αυτή σκοπεύει να ενδυναμώσει το brand της Goodyear στους αγώνες motorsportκαι στη κατηγορίαυπερ-υψηλώνεπιδόσεων (UUHP). Το 2019,ηGoodyear επέστρεψε σε αυτή τη κατηγορία μετο λανσάρισμα των ελαστικών δρόμου EagleF1 SuperSport, γιορτάζοντας την επιτυχημένη επιστροφή της στον Ευρωπαϊκό και τον Παγκόσμιομηχανοκίνητο αθλητισμό. Μετά την είσοδο της Goodyear στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIAEndurance (WEC), η ανάμειξη της στο τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενδυναμώθηκε περαιτέρω από τις ανακοινώσεις αναφορικά με τις συνεργασίες της με το EuropeanLeMansSeries (ELMS) και το Βρετανικό Πρωτάθλημα TouringCar (BTCC).

«Όταν η Goodyear εισέλθει στην Γερμανία, θα επικεντρωθεί στους αγώνες GT και touring car», αναφέρει ο Alexander Kühn, Motosport Product Manager EMEA.«Προσβλέπουμε σε ένα συναρπαστικό ανταγωνισμό μεταξύ των κατασκευαστών ελαστικών στο  θρυλικό Nordschleife και ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας με τις αγωνιστικές ομάδες. Η Goodyear έχει ήδη αναπτύξει μια νέα σειρά ελαστικών για το ‘’LeMansprototypes’’ στα κέντρα καινοτομίας στην Χάναου, στο Colmar – Berg και στο Λουξεμβούργο και την νέα χρονιά θα διευρύνει την προϊοντική γκάμα των ελαστικών της στον γερμανικό και ευρωπαϊκό μηχανοκίνητο αθλητισμό με το λανσάρισμα νέων προϊόντων.»

Στο Nürburgring, τόσο στο Πρωτάθλημα VLN Enduranceόσο και στον αγώνα 24h η Goodyearπρόκειται ναυποστηρίξει τη συμμετοχή πολλών ομάδων. Την ίδια στιγμή οι συμμετέχοντες στο BMW M24Oi Racing Cup όπως επίσης και οι αρχάριοι της κατηγορίας TCR θα διαγωνισθούν στο «Green Hell» αποκλειστικά με ελαστικά Goodyear. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες και στις δύο αγωνιστικές σειρές DMVGTC και DMVNES 500 θα αγωνιστούν με τα αγωνιστικά και GT αυτοκίνητα τους που θα είναι πλήρως εξοπλισμένα με αγωνιστικά ελαστικά Goodyear.

H Goodyear έχει μια πλούσια ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Εκτός από τις 14 νίκες στο LeMans 24 Hour, τα ελαστικά της Goodyear έχουν κερδίσει 368 αγώνες Formula 1 GrandPrix – ένα αήττητο ρεκόρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here