Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, σε συνεργασία με την Skroutz, απαντούν αποτελεσματικά στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας με τη δημιουργία της νέας ενότητας διασύνδεσης «GO Skroutz». Μέσα από μία μόνο εφαρμογή που παρέχει πολλαπλές δυνατότητες, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν πλέον να εκτελούν εντελώς αυτοματοποιημένα τις καθημερινές τους εργασίες και συναλλαγές με το marketplace της Skroutz.

Τα τελευταία χρόνια, οι απαιτήσεις των e-shop έχουν αυξηθεί σημαντικά, με τις επιχειρήσεις που υιοθετούν σύγχρονες λύσεις να αυξάνουν κατά μεγάλο ποσοστό την αποτελεσματικότητά τους. Η πρωτοποριακή ενότητα διασύνδεσης «GO Skroutz» παρέχει τη δυνατότητα χρήσης εξατομικευμένων λειτουργιών για τα προϊόντα, την ενημέρωση, την παρακολούθηση και τη διαχείριση των παραγγελιών, καθώς και για τα στοιχεία πελατών, αυτοματοποιώντας μεγάλο εύρος της λειτουργίας της εταιρείας, μέσα από μία μόνο εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, η νέα λειτουργία επιτρέπει την επιλογή των προϊόντων που θα εμφανίζονται στο Skroutz, απευθείας μέσα από το Prosvasis GO, ανεξάρτητα με το αν υφίσταται ή όχι e-shop. Επιπλέον, με το GO Skroutz, η εφαρμογή Prosvasis GO ενημερώνεται για κάθε παραγγελία που καταχωρείται στο Skroutz, μαζί με τα αντίστοιχα στοιχεία πελάτων. Χωρίς χειροκίνητες καταχωρήσεις και ενδεχόμενα σφάλματα, δημιουργούνται αυτόματα όλες οι σχετικές εγγραφές βάσει των στοιχείων που προέρχονται από την πλατφόρμα του Skroutz.
Παράλληλα, με την αξιοποίηση της εφαρμογής, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται τις παραγγελίες που λαμβάνει από το Skroutz, μεμονωμένα ή συνολικά, μέσα από το Prosvasis GO. Εύκολα και γρήγορα, μπορεί να αποδέχεται ή να απορρίπτει παραγγελίες με ένα μόνο click.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here