Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ALUMIL του Γιώργου Μυλωνά, καθώς η εταιρεία εκτός συνόρων εξασφαλίζει το ένα σημαντικό έργο μετά το άλλο.
      Συμφωνίες για πρωτοποριακές κατασκευές, για κτήρια υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, καινοτόμων εφαρμογών με τους ξένους να εμπιστεύονται τα προιόντα της ελληνικής πολυεθνικής.
     Τελευταίο deal στην Νότια Κορέα, για το προηγμένο minimal συρόμενο SUPREME S650 PHOS.
  • Η εκκεντρική κατασκευή Haesly Condominium του διάσημου Ιάπωνα αρχιτέκτονα Shigeru Ban αποτελεί ένα κράμα αρχιτεκτονικής που συνδυάζει αρμονικά ξύλο, πέτρα, γυαλί και αλουμίνιο.
Αυτά τα θετικά συμβαίνουν εκτός Ελλάδος.
Εντός, η εισηγμένη έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα με τις τράπεζες, που όμως δείχνουν καλή διάθεση (και ορθώς την δείχνουν) με τις δύο πλευρές να είναι κοντά στην υπογραφή των βασικών όρων συμφωνίας (term sheet) για την αναδιάρθρωση του υψηλού δανεισμού της Alumil.
Επί της αρχής, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στην χορήγηση ενός κοινοπρακτικού δανείου 10ετούς διάρκειας, με επιτόκιο πέριξ του 3%.
Aντ΄ αυτών ο επιχειρηματίας δίνει ως εγγυήσεις το 81% της Αλουφόντ, το κλείσιμο ζημιογόνων αγορών (ΗΠΑ, Κοσσυφοπέδιο από τις συνολικά 32 θυγατρικές που διαθέτει σε ισάριθμες χώρες/αγοράς.
      Ολα αυτά,τα εκτός και τα εντός έχουν φέρει τη μετοχή στα 1,39 ευρώ,με υψηλό τα 2,17 € στις 6 Αυγούστου για να ακολουθήσει μια γερή διόρθωση, χαμηλότερα του ευρώ και εκ νέου επανάκαμψη εδώ και μία εβδομάδα.
       Αποτίμηση στα 30,6 εκατ.€ , με πωλήσεις κοντά στα 230 εκατ.€ το 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here