Σοβαρές ζημιές έχει προκαλέσει στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα η κακοκαιρία καθώς σύμφωνα με πηγές των εργαζομένων σημειώθηκε κατάρρευση της στέγης ηλεκτροκαμίνων.

Ευτυχώς την ώρα του συμβάντος δεν υπήρχαν εργαζόμενοι εντός της μονάδας, η οποία ήταν κλειστή για συντήρηση. Σύμφωνα με πηγές των εργαζομένων, που αναφέρει το capital, η κατάρρευση της οροφής στα ηλεκτροκάμινα θέτει εκτός λειτουργίας το εργοστάσιο επ᾽ αόριστο καθώς για να επισκευαστούν οι ζημιές εκτιμάται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες. Σε κάθε περίπτωση εξαιτίας της κακοκαιρίας οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να προσέλθουν στο εργοστάσιο ενώ χωρίς ρεύμα παραμένει και ο οικισμός της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Σημειώνεται ότι οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Λάρυμνας είναι πεπαλαιωμένες με ελλιπή συντήρηση, με αποτέλεσμα η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα να δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Υπενθυμίζεται τέλος ότι η ΛΑΡΚΟ τελεί υπό ιδιωτικοποίηση μέσω των δύο εν εξελίξει παράλληλων διαγωνισμών που διενεργούνται από το ΤΑΙΠΕΔ και τον ειδικό διαχειριστή και στους οποίους έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από 6 επενδυτικά σχήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here