Ξάφνιασε αρκετούς το χθεσινό άλμα +10,10% της μετοχής της Intralot στα 0,643 ευρώ. Με αυξημένες συναλλαγές 549.068 μετοχών, συνολικής αξίας 341.960 ευρώ και με “στημένες” εντολές αγοράς στο τέλος, στην διάρκεια της δημοπρασίας.

Οι πιο παρατηρητικοί βέβαια θα είχαν επισημάνει  πως το τελευταίο διάστημα η κινητικότητα στη μετοχή ήταν αυξημένη εντολές άλλαζαν χέρια από τα χαμηλά της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι πιο γνώστες με ευρύτερη αντίληψη του τι παιζόταν αυτό το διάστημα κοίταζαν και προς Ιταλία μεριά, καθώς η Gamenet προχωρούσε στην έκδοση ομολογιακού προκειμένου να ολοκληρώσει την εξαγορά της Goldbet. Διαδικασία, που ευοδώθηκε χθες Τρίτη με την άντληση 220 εκατ.

Το άλμα της μετοχής της Gamenet στο ιταλικό χρηματιστήριο έφερε σχεδόν αντανακλαστικά το άλμα και της Intralot στο Χρηματιστήριο της Αθήνας καθώς η δεύτερη συμμετέχει με ένα σημαντικό ποσοστό στο μετοχικό κεφάλαιο της πρώτης.

Πλέον η Intralot έχει σημαντική συμμετοχή στον μεγαλύτερο gaming bet όμιλο της Ιταλίας και απ΄ ότι μαθαίνω ετοιμάζεται για θετικές εξελίξεις και εντός συνόρων. Αλλά για αυτές από Παρασκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here