Για παραβίαση της αμερικανικής νομοθεσίας κάνει λόγο η προσωρινή διαταγή που συνδέεται με τη δικαστική διαμάχη ενός Αμερικανού ιδιώτη, του προγραμματιστή εφαρμογών Dylan Carragher, κατά της περιφέρειας της Ουάσινγκτον εξαιτίας της απευθείας ανάθεση της σύμβασης (και για τον αθλητικό στοιχηματισμό) στην Intralot.

Η προσωρινή διαταγή προβλέπει πως για δύο εβδομάδες η περιφέρεια της Ουάσινγκτον πρέπει να απέχει από οποιαδήποτε εφαρμογή της σύμβασης που έχει υπογράψει με την Intralot.

Έτσι, πλέον, το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η Intralot τον περασμένο Ιούλιο με χρονική ισχύ πέντε ετών, αξίας 250 εκατ. ευρώ,  με το Γραφείο Λοταρίας και Τυχερών Παιχνιδιών της Περιφέρειας της Κολούμπια (DC Lottery) για το σύστημα διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών και στιγμιαίων λαχείων και την πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού βρίσκεται στον «αέρα».

Τεράστιας σημασίας εξέλιξη είχε εκτιμηθεί το άνοιγμα της αγορά του αθλητικού στοιχηματισμού για την διοίκηση της Intralot, η οποία στοχεύει σε κλείσιμο στρατηγικών συμφωνιών σε αρκετές πολιτείες.

Η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά αρνητική, δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα η μετοχή της Intralot  έχει υποχωρήσει περίπου 20%, επαληθεύοντας την ανησυχία για την πορεία της σύμβασης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here