Η Intrum ανακοίνωσε επισήμως ότι επιλέγει την πλατφόρμα τεχνολογίας QUALCO Collections & Recoveries με στόχο την αύξηση της επιχειρησιακής αποδοτικότητας σε 24 χώρες.

Η Σουηδικών συμφερόντων Intrum, ηγέτιδα στην ευρωπαϊκή αγορά διαχείρισης πιστώσεων, αποφάσισε να επενδύσει στην πλατφόρμα τεχνολογίας QUALCO Collections & Recoveries εγκαθιστώντας την σε 24 χώρες με σκοπό την τυποποίηση των επιχειρησιακών της λειτουργιών, την μείωση του κόστους και τη βελτίωση της επιχειρησιακής της αποτελεσματικότητας.

Παρέχοντας υπηρεσίες ανάκτησης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων τόσο σε μεγάλους θεσμικούς πελάτες όσο και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η Intrum επιλέγει την τεχνολογία QUALCO, μέσα από την οποία στοχεύει να εξορθολογήσει και να βελτιστοποιήσει μια σειρά από βασικές επιχειρησιακές διαδικασίες ανά χώρα. Η κίνηση αντανακλά την ταχύτατα αναδυόμενη ανάγκη για επιχειρησιακή και τεχνολογική αριστεία στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η τεχνολογική πλατφόρμα QUALCO Collections & Recoveries είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης χαρτοφυλακίων ληξιπρόθεσμων οφειλών, την οποία εμπιστεύονται περισσότεροι από 70 χρηματοπιστωτικοί και άλλοι οργανισμοί παγκοσμίως.

Ο Chief Operating Officer της QUALCO, κ. Σπύρος Ρέτζεκας, εξήγησε το σκεπτικό της συμφωνίας:

Μετά από 15 μήνες σκληρής προπαρασκευαστικής εργασίας από τις δύο ομάδες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επισημοποιήσουμε την συνεργασία μας με την Intrum σε αυτό το σημαντικό έργο. Η Intrum είναι ένας κορυφαίος οργανισμός που επιδιώκει τη συνεχή καινοτομία για να ενισχύσει το συγκριτικό της πλεονέκτημα στην αγορά. Επενδύοντας στην τεχνολογία και τις υπηρεσίες της QUALCO, είμαστε βέβαιοι ότι η Intrum θα αυξήσει την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητά της και θα επιτύχει οικονομίες κλίμακος σε όλο τον Όμιλο“.

  • Μετά από μια εκτεταμένη περίοδο ανάλυσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε το επόμενο βήμα στην προσπάθειά μας για δημιουργία του μεγαλύτερου περιβάλλοντος ανάκτησης και εξυπηρέτησης απαιτήσεων, σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο επαγγελματισμός και η βαθιά επιχειρησιακή γνώση της ομάδας της QUALCO είναι οι βασικοί λόγοι για την επιλογή της τεχνολογίας της σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που επιχειρεί η Intrum”, αναφέρει ο Harry Vranjes, Intrum Head of Credit Management Services.

Ποια είναι η Intrum

Ως κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πιστώσεων στην Ευρώπη, η Intrum διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της είσπραξης οφειλών. Η Intrum δραστηριοποιείται σε 24 Ευρωπαϊκές χώρες κι έχει περισσότερους από 9.000 έμπειρους εργαζόμενους.

Ποια είναι η QUALCO

Η QUALCO, με περισσότερους από 70 πελάτες σε πάνω από 15 χώρες, είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη και εξειδικευμένη εταιρεία παροχής τεχνολογικών λύσεων οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα του κύκλου ζωής της είσπραξης και ανάκτησης οφειλών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here