Πόσο καλά γνωρίζουν οι millennials τι σημαίνει ασφάλεια ζωής; Πρόσφατη μελέτη κατέδειξε ότι το 82% εξ αυτών δεν γνωρίζει περί τίνος πρόκειται- ακόμη κι όταν μεγαλώνουν και κάνουν οικογένεια- οπότε έρχονται αντιμέτωποι με πολύ πιο περίπλοκα οικονομικά ζητήματα.

Ενώ οι περισσότεροι millennials δεν θα χρειαζόταν να εξετάσουν την ασφάλιση ζωής στο παρελθόν, είναι πλέον καιρός να αρχίσουν να σκέπτονται πιο σοβαρά την ασφάλιση ζωής αλλά και των ακινήτων.

Το πιο σημαντικό είναι ότι περισσότερες ασφαλιστικές πλέον καθιστούν όλο και πιο εύκολη την απόκτηση ασφάλειας ζωής για την εν λόγω ηλικιακή κατηγορία.

Ας σκεφτούμε γιατί οι millennials χρειάζονται ασφάλεια ζωής και πώς οι εταιρείες αρχίζουν να κατανοούν αυτή την τάση.

Η ασφάλιση ζωής υπάρχει για έναν απλό λόγο – για να προστατεύσετε την οικογένειά σας οικονομικά σε περίπτωση που εσείς δεν θα μπορείτε. Είναι γεγονός ότι οι millennials κάνουν πλέον οικογένειες.Σύμφωνα με την Pew Research, το 60% των οικογενειών βασίζονται σε διπλά εισοδήματα, ενώ το 31% βασίζεται σε ένα ενιαίο εισόδημα. Επί της ουσίας το 91% των οικογενειών χρειάζονται ένα ή και τα δύο εισοδήματα για να επιβιώσουν. Τι συμβαίνει εάν κάποιος (ή και οι δύο) δεν θα μπορούν να εξασφαλίσουν εισόδημα; Η ασφάλιση ζωής μπορεί να το εξασφαλίσει.Οι οικογένειες έχουν έξοδα – στέγασης, φοιτητικών δανείων και άλλα. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα οικονομικό «μαξιλάρι» για παν ενδεχόμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία των millennials, ένα απλό συμβόλαιο ασφάλειας ζωής είναι το μόνο που χρειάζονται.Αυτά τα συμβόλαια συνήθως είναι φθηνά. Στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλα μέρη είναι δυνατό να λάβετε ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο ζωής ύψους  1.000.000 δολαρίων για περίπου 40 δολάρια/μήνα, ανάλογα με την ηλικία και την υγεία σας.Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω, πολλές ασφαλιστικές εταιρείες έχουν καταστήσει την αγορά συμβολαίων ασφάλισης ζωής απίστευτα εύκολη.Αυτές οι εταιρείες βασίζονται στην τεχνολογία και διατηρούν την αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους σε ένα επίπεδο που οι περισσότεροι millennials εκτιμούν. Με πληροφορίες από το Forbes

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here