Πολλά έχουν γραφτεί για το πώς μπορεί ένας χώρος συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων εντός του εργασιακού χώρου ενώ έρευνες έχουν δείξει ότι τόσο η απόδοση όσο και η δημιουργικότητα στην εργασία λειτουργούν περισσότερο όταν το εργασιακό περιβάλλον χαρακτηρίζεται από άνεση.

Τα πράγματα όμως πλέον αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς έρευνα του Gary E. Schwartz του Πανεπιστημίου της Αριζόνα δείχνει ότι αρνητικά συναισθήματα όπως εκνευρισμός, ενόχληση και άγχος μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη μυρωδιά, η οποία μπορεί να δημιουργήσει θετικά συναισθήματα όπως ευτυχία, χαλάρωση και παραγωγικότητα.

Λαμβάνοντας τα παραπάνω υπόψιν η γνωστή –για τις καινοτόμους τρόπους εργασίας -εταιρεία Spaces σε συνεργασία με την επώνυμη εταιρεία στον χώρο της μόδας Marie-Stella-Maris λανσάρουν το  άρωμα χώρου – No.10 Spirit de Travail – με στόχο την τόνωση της παραγωγικότητας και δημιουργικότητας στους κοινούς χώρους εργασίας.

Το Άρωμα της Εργασίας αναπτύχθηκε από τους ειδικούς στα αρώματα Marie-Stella-Maris και αποτελείται από έναν συνδυασμό εσπεριδοειδών από περγαμόντο της Καλαβρίας και άλλα συστατικά όπως φλοιό κανέλας και σανδαλόξυλο.

Οι δύο επωνυμίες μοιράζονται κοινές βασικές αξίες, συμπεριλαμβανομένης μιας σύγχρονης κομψής αισθητικής και την επιθυμία να δημιουργήσουν κοινωνικό αντίκτυπο. H Marie-Stella-Maris για παράδειγμα δωρίζει ένα συγκεκριμένο ποσό από κάθε αγορά για να χρηματοδοτήσει την κοινωνική αποστολή της ‘καθαρό νερό για όλους παγκοσμίως’.

Το Νο.10 Άρωμα της Εργασίας είναι διαθέσιμο ως σπρέι δωματίου (50ml) και ως διαχύτης αρώματος (240ml). Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα προς αγορά στα γραφεία των Spaces στην Ολλανδία, στο κατάστημα της Marie-Stella-Maris στο Άμστερνταμ ενώ θα είναι διεθνώς διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας marie-stella-maris.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here