Έως 500.000 κοινές μετοχές της Seanergy Maritime Holdings Corp. σκοπεύει να αγοράσει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της, κ. Σταμάτης Τσαντάνης, στην ελεύθερη αγορά.

Επιπλέον, για τουλάχιστον τους επόμενους 12 μήνες, ο κ. Τσαντάνης δεν προτίθεται να πουλήσει νέες μετοχές της Εταιρείας ή οποιαδήποτε από τις μετοχές που κατέχει μέχρι στιγμής, οι οποίες αποκτήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Σταμάτης Τσαντάνης, αιτιολόγησε την νέα αυτή εξαγορά λέγοντας ότι αντικατοπτρίζει την έντονη εμπιστοσύνη του στην Εταιρεία και στις Αρχές της. “Παρά το δύσκολο περιβάλλον του πρώτου εξαμήνου του 2020, έχουμε επιτύχει αξιοσημείωτες συναλλαγές που σχετίζονται με την επέκταση του στόλου και τη μείωση του χρέους μας. Περαιτέρω εξελίξεις σχετικά με τις τρέχουσες συζητήσεις με ορισμένους από τους πιστωτές μας αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Η Seanergy έχει μια καλή θέση σε ένα βελτιωμένο περιβάλλον αγοράς” είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε η Εταιρεία δεν θα προβεί σε προσφορά δημόσιων μετοχών έως τον Μάρτιο του 2021, ούτε να εφαρμόσει τυχόν αντίστροφη διάσπαση μετοχών πριν από αυτήν την ημερομηνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here