Οι τελευταίες εξελίξεις στην αγορά των crypto, με τη νέα θεαματική άνοδο του bitcoin και την ακόλουθη εξισορρόπηση, κάνει πολλούς να εκτιμούν πως το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα μπορεί σύντομα να… ξεπεράσει τον εαυτό του.

Τα στοιχήματα για το επόμενο υψηλό… δίνουν και παίρνουν: “Θα φτάσει τις 100.000 δολ. ή μόνον τις 90.000;” διερωτώνται.

Οι επενδυτές βρίσκονται σε εγρήγορση από την έναρξη της εβδομάδας, μετά και την εισαγωγή se diapragm;ateysh του πρώτου ETF συνδεδομένου με το Bitcoin. Σήμερα το πρωί, το ψηφιακό νόμισμα κέρδιζε 0,6% στα 63.077 δολ. στο Χονγκ Κονγκ, ενώ την Τετάρτη πλησίασε τα 67.000 δολάρια.

Την ίδια ώρα οι αναλυτές αναφέρουν τις προβλέψεις τους για το άμεσο μέλλον στην αγορά των crypto: “Οι βραχυπρόθεσμοι ανοδικοί στόχοι για το Bitcoin πάνω από τις 65.000 κινούνται κοντά στα 72.500 δολ., ενώ μεσοπρόθεσμα φθάνουν τα 89.000 δολ.”, αναφέρει η Fundstrat σε έκθεσή της, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

 Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι προβλέπουν κίνηση προς τα 100.000 μέχρι το τέλος του έτους, μεταξύ αυτών ο CEO της BitMEX, Alexander Hoptner.

Η Katie Stockton, ιδρύτρια της Fairlead Strategies, είχε δηλώσει τη Δευτέρα – πριν το τελευταίο ρεκόρ – ότι το θετικό μομέντουμ, με βάση υπολογισμούς μοντέλων, κατατείνει σε τιμή 89.800 δολ.

Διαβάστε επίσης:

Ράλι στην αγορά crypto των 2,7 τρισ. δολαρίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here