Ο όμιλος ΟΤΕ ανακοίνωσε την «μετακόμιση» του Κώστα Νεμπή, γενικού εμπορικού διευθυντή για οικιακούς πελάτες, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της θυγατρικής της Deutsche Telekom στην Κροατία αλλά δεν ανακοίνωσε τη διάδοχη κατάσταση.

Ο κ. Νεμπής θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Απριλίου 2019, οπότε υπάρχει χρόνος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση, αν και ορισμένες πληροφορίες λένε ότι η θέση θα καλυφθεί εσωτερικά με κάποιον τρόπο…

Χθες το απόγευμα, ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ) ανακοίνωσε επισήμως ότι ο κ. Κωνσταντίνος Νεμπής, Chief Commercial Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ, αποχωρεί από τον Όμιλο ΟΤΕ στις 31/03/2019, για να αναλάβει από την 01/04/2019 τη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου Διεύθυνσης (Management Board) και Διευθύνοντος Συμβούλου στην Hrvatski Telekom d.d., θυγατρική εταιρεία της Deutsche Telekom AG στην Κροατία.

Πριν την ένταξή του στον όμιλο ΟΤΕ, ο κ. Νεμπής διετέλεσε Brand Manager της Vodafone Ελλάδος το 1999, Product Manager του Vodafone Group από το 2000 έως το 2002, ενώ με την επιστροφή του στη Vodafone Ελλάδος εργάστηκε σε επιτελικές θέσεις, όπως Senior Manager Consumer Propositions.

.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here