Η Attica Bank για πρώτη φορά θα μοιράσει bonus στους εργαζόμενους της, αναγνωρίζοντας έμπρακτα και επιβραβεύοντας τις προσπάθειες τους στον μετασχηματισμό που συντελέστηκε το 2023.

Το 2023 ήταν η χρονιά που οδήγησε σε κερδοφορία και σε μια νέα Attica Bank.

Επιπλέον, όπως ενημέρωσε η CEO  της Τράπεζας Ελένη Βρεττού, από το 2024 θα εφαρμοστεί, επίσης για πρώτη φορά, σύστημα αξιολόγησης απόδοσης που θα συνδέεται και με τα bonus, τις έξτρα παροχές και επιβραβευσεις του προσωπικού, με στοχοθεσία κτλ.

Η CEO της Attica Bank

Η Attica Bank τον τελευταίο χρόνο, υπό την ηγεσία της Ελένης Βρεττού, εξελίσσεται πραγματικά στον 5ο πόλο του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος και εφαρμόζει πρακτικές υγιούς τραπεζικής που εφαρμόζονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εντός των επόμενων ημερών, υποβάλλεται το σχέδιο συγχώνευσης Attica Bank – Παγκρήτιας, στην Τράπεζα της Ελλάδος για να ξεκινήσει η διαδικασία με βάση το business plan 2025-2034 για τη νέα τράπεζα που εκπόνησε η Oliver Wyman.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και το due diligence που διενεργεί το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στην Παγκρήτια και η Thrivest (ο μέτοχος δηλαδή της Παγκρήτιας) στην Attica Bank.

Το ΤΧΣ που σήμερα ελέγχει το 72,54% της Attica Bank, θα ορίσει χρηματοοικονομικό σύμβουλο για τους όρους της συγχώνευσης και τη σχέση ανταλλαγής.

Ταυτόχρονα στην τελική ευθεία έχουν μπει οι δύο τράπεζες και για τις τιτλοποιήσεις «κόκκινων» δανείων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα κρατικών εγγυήσεων Ηρακλής ΙΙΙ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ