Η Zizoo, πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών στον κόσμο με έδρα το Βερολίνο, εγκαθίσταται στα νέα της γραφεία στην Αθήνα.

Ritz-Carlton Superyacht: Ματιά στο πλωτό super-lux ξενοδοχείο με το ελληνικό όνομα!

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η καρδιά της Ανατολικής Μεσογείου θα λειτουργήσει ως στρατηγικός κόμβος για την προώθηση της περαιτέρω ανάπτυξής της στην Ευρώπη, με την αυξανόμενη ζήτηση στις ενοικιάσεις σκαφών να αποτελούν το έναυσμα για την διεύρυνση του brand στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Ανατρέποντας την αγορά ενοικίασης σκαφών – Η πλατφόρμα της Zizoo δίνει την ευκαιρία σε οποιονδήποτε να βρει το σκάφος που θα τον ταξιδέψει στο απέραντο μπλε της Μεσογείου. Από ολιγοήμερες μέχρι πολυήμερες ενοικιάσεις, με ή χωρίς πλήρωμα, ιστιοφόρων ή καταμαράν, μέχρι yacht και ταχύπλοα, η Zizoo, μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών, διαθέτει πάνω από 44.000 διαφορετικά σκάφη, όλα μέσα σε μια πλατφόρμα. Η εύρεση και η επιλογή σκάφους γίνεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Με πάνω από 5.000 εταιρείες charter που αριθμούν στην πρωτοποριακή της SaaS πλατφόρμα, η Zizoo παραδίδει ένα ολοκληρωμένο τεχνολογικό οικοσύστημα λύσεων για τον κλάδο του ναυτικού τουρισμού.

Υποδεχόμαστε τα νέα μας γραφεία στην Αθήνα – Μετά το άνοιγμα στο Μαϊάμι, το πρώτο γραφείο στις ΗΠΑ, η Zizoo γιορτάζει τα επίσημα εγκαίνια του νέου της γραφείου στην Αθήνα! “Η Ελλάδα είναι ένας από τους κορυφαίους ιστιοπλοϊκούς προορισμούς στην Ευρώπη, ειδικά για τους πελάτες της Κεντρικής Ευρώπης, αλλά τώρα οι λάτρεις της ιστιοπλοΐας της Ολλανδίας, Ιταλίας και Ηνωμένου Βασιλείου ανυπομονούν να ταξιδέψουν και από την Αθήνα”, δήλωσε ο Ιωάννης Σαββίδης, CRO της Zizoo, επισημαίνοντας ότι το ελληνικό γραφείο θα βοηθήσει την Zizoo να σταθεί δίπλα στους συνεργάτες της και να τους παρέχει τη βέλτιστη υποστήριξη σε τοπικό επίπεδο.

«Πρωταθλήτρια» φέτος η Ελλάδα στις ναυλώσεις υπερπολυτελών θαλαμηγών

Η ανάπτυξη της Zizoo – Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος φαίνεται να υπάρχει μια τάση προς τις διακοπές με σκάφος για τους τουρίστες σε όλη την Ευρώπη. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε 150% περισσότερα έσοδα σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή και αναμένουμε ότι η αυξανόμενη ζήτηση για ενοικιάσεις σκαφών θα συνεχιστεί”, πρόσθεσε ο κ. Σαββίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here