Η NOBILIS INSURANCE BROKERS μετρά 13 χρόνια επιτυχούς δραστηριοποίησης στην ασφαλιστική αγορά ως μια αμιγώς Ελληνική Εταιρία Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Με αποδεδειγμένη εμπειρία σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, έχει υποστηρίξει πολυεθνικές εταιρείες, μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματικές ομάδες.

Από το 2009 υλοποιεί καθημερινά το όραμά της, την αλλαγή του τρόπου αντιμετώπισης της ασφάλισης των επιχειρηματικών κινδύνων στην ελληνική αγορά εφαρμόζοντας πρότυπα που συναντάει κανείς σε εξειδικευμένες, πρωτοπόρες αγορές.

Προσφέρει υψηλή τεχνογνωσία σε κάθε τομέα που αφορά τη διαχείριση του επιχειρηματικού ρίσκου τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της NOBILIS INSURANCE BROKERS  συμβάλλουν στην αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων που αφορούν στην προστασία της επιχείρησης από τις ολοένα αυξανόμενες απειλές.

Οι ιδέες και λύσεις που προσφέρει υποστηρίζονται από ισχυρά δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία και είναι απότοκο της πολυετούς εμπειρίας των στελεχών της.

Η Μαρία Τσιλιμπάρη, Μεσίτης Ασφαλίσεων / Διαχειρίστρια NOBILIS INSURANCE BROKERS, αναφέρει:

  • «Εδώ και 13 χρόνια εργαζόμαστε καθημερινά για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τους πελάτες μας. Οι προκλήσεις, οι κίνδυνοι και το ρίσκο είναι χαρακτηριστικά του κλάδου της ασφαλιστικής αγοράς, για αυτό και μια εταιρία Μεσιτών Ασφαλίσεων καλείται να αναλάβει ένα δύσκολο έργο. Στη NOBILIS INSURANCE BROKERS έχουμε καταφέρει επιτυχώς να κατανοούμε τη συνολική λειτουργία των επιχειρήσεων των πελατών μας και του κόστους δαπάνης για την διαχείριση ή την αντιμετώπιση των «κινδύνων» βοηθώντας τους να έχουν υψηλότερες αποδόσεις».

 

Η  NOBILIS INSURANCE BROKERS είναι μία σύγχρονη & δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία μεσιτείας ασφαλιστικών υπηρεσιών που δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2009, βασιζομένη στην προηγούμενη πολυετή εμπειρία & την εξειδίκευση των στελεχών της. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ολοκληρωμένες συμβουλευτικές λύσεις σε θέματα ασφάλισης & διαχείρισης κινδύνων.

Η λεπτομερής διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων είναι το καίριο σημείο που διαφοροποιεί την NOBILIS INSURANCE BROKERS.

Η ομάδα της NOBILIS INSURANCE BROKERS με εργαλείο την υψηλή τεχνογνωσία, προτείνει & διαχειρίζεται ασφαλιστικές επιλογές με αλληλοκαλυπτόμενο χαρακτήρα, επιτυγχάνοντας αφενός τη μείωση του κόστους και αφετέρου αναβαθμίζοντας την ποιότητα της προσφερόμενης ασφαλιστικής υπηρεσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here