Το Διοικητικό Συμβούλιο της Generali, υπό την προεδρία του Gabriele Galateri di Genola, ενέκρινε τη δημιουργία Έκτακτου Διεθνούς Ταμείου ύψους έως 100 εκατομμυρίων ευρώ για την στήριξη του αγώνα και την αντιμετώπιση του Covid-19 που έχει ξεσπάσει σε διεθνές επίπεδο. Το Ταμείο, το οποίο θα βοηθήσει κυρίως την Ιταλία αλλά θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται η Generali, θα προσφέρει άμεση βοήθεια σε αυτή την ταχέως εξελισσόμενη κρίση και μεσοπρόθεσμα αποσκοπεί στη στήριξη των προσπαθειών οικονομικής ανάκαμψης στις πληγείσες χώρες. Οι εργαζόμενοι της Generali θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στο ταμείο.

Σύμφωνα με το σχέδιο:

  • Μια πρώτη δόση ύψους μέχρι 30 εκατομμυρίων ευρώ θα είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην Ιταλία. Οι επενδυτικές προτεραιότητες θα αποφασιστούν μαζί με το ιταλικό Εθνικό Σύστημα Υγείας και την Πολιτική Προστασία, σε συνεργασία με τον Επίτροπο που ορίστηκε από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του Covid-19.
  • Η υπόλοιπη χρηματοδότηση θα στοχεύσει σε περιπτώσεις όπου ο Όμιλος θα μπορέσει να έχει σημαντικό άμεσο αντίκτυπο: σε πελάτες της Generali που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση λόγω της κρίσης, όπως οι Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις των κλάδων που πλήττονται ιδιαίτερα από την κρίση, καθώς και των υπαλλήλων τους.

Αυτή η πρωτοβουλία ενσαρκώνει τις Αξίες και τον Σκοπό του Ομίλου Generali- να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να διαμορφώσουν ένα ασφαλέστερο μέλλον φροντίζοντας για τη ζωή και τα όνειρά τους – και την επιθυμία μας να γίνουμε Lifetime Partner των πελατών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here