Η επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων, το βράδυ της Δευτέρας, ήρθε να βάλει τέρμα στην πολύμηνη διελκυστίνδα για το ποιος θα αναλάβει το project του καζίνο στο Ελληνικό.
Και επίσημα η κοινοπραξία Mohegan/ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, είναι ο μοναδικός υποψήφιος για να αναλάβει αυτό το έργο-ορόσημο για την τεράστια επένδυση στο Ελληνικό.
Προφανώς ο έτερος διεκδικητής, η Hard Rock, θα κινηθεί δικαστικά, θα επιχειρήσει να εξαντλήσει κάθε νομικό περιθώριο, που παρέχει η ίδια η διαγωνιστική διαδικασία, αλλά η ΕΕΕΠ απεφάνθη. Μοναδικός υποψήφιος η Mohegan/ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Εξέλιξη, που αποτιμήθηκε πανηγυρικά, στην αμέσως επόμενη- την χθεσινή- συνεδρίαση από μεγάλους και μικρότερους επενδυτικούς κύκλους.
Σημαντικές αγορές στη μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, άνοδος από τα 7,80 € έως τα 8,35 ευρώ, όπου και διαμορφώθηκε η τιμή, στα υψηλά ημέρας. Που ταυτόχρονα αποτελούν και “νέο υψηλό” για τη μετοχή, με την χρηματιστηριακή αξία να ενισχύεται στα 863,6 εκατ. Ευρώ.
Έσπασε τα…κοντέρ, στην χθεσινή συνεδρίαση της Τρίτης η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ βάζοντας-πλέον- στόχο το όριο κεφαλαιοποίησης του ενός δισ. ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here