Διπλασιασμό του πελατολογίου της και μεγάλα κέρδη πέτυχε η εταιρεία Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας το πρώτο μισό του έτους, αποδίδοντας τα θετικά αποτελέσματα στην ολοένα και εξελισσόμενη ποιότητα παροχής των υπηρεσιών της.

Ειδικότερα, καθαρά κέρδη (μετά φόρων) ύψους 13,5 εκατ. ευρώ κατέγραψε το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στο πρώτο εξάμηνο του 2020 σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Αναλυτικότερα, στο διάστημα αυτό η εταιρεία διπλασίασε το πελατολόγιό της πετυχαίνοντας αύξηση κατά 104% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019 ενώ αύξηση 25% σημείωσαν οι αιτήσεις σύνδεσης στο φυσικό αέριο.

Το χαρτοφυλάκιο της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας περιλαμβάνει πάνω από 420.000 οικιακούς καταναλωτές, 9.000 επαγγελματίες, 200 μεγάλους εμπορικούς πελάτες και βιομηχανίες, αλλά και περισσότερα από 1.200 σχολεία και δημοτικά κτήρια.

«Επενδύουμε και αξιοποιούμε τις σύγχρονες τεχνολογίες για να αναβαθμίζουμε συνεχώς την εμπειρία εξυπηρέτησης προκειμένου όχι μόνο να ικανοποιούμε τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών μας, αλλά να τους προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία μέσα από τις υπηρεσίες κι έξυπνες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση: 104% αύξηση στο χαρτοφυλάκιο του ρεύματος δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Γιάννης Μητρόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ