Σκέτη απογοήτευση τα μεγέθη της πολύπαθης Frigoglass και το 2018. Δεν είναι τόσο το γεγονός ότι η αύξηση του κύκλου εργασιών συνοδεύτηκε με νέα επιβάρυνση των ζημιών και με ένα απογοητευτικό τέταρτο τρίμηνο όσο τα…ποιοτικά στοιχεία του ισολογισμού που αφορούν τον δανεισμό, στα ύψη 226 εκατ. , και στα ίδια κεφάλαια, που παραμένουν αρνητικά στα 80 εκατ. ευρώ. 
Αλήθεια τα τελευταία στοιχεία, που αποτυπώνουν την δυσχερή οικονομική θέση της εταιρείας και καταδεικνύουν την δυσκολία να «γυρίσει» παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Μαμουλής δεν προβάλλονται στο αναλυτικό δελτίο τύπου που έστειλε για λογαριασμό της εισηγμένης γνωστή εταιρεία δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας.
Αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά, ενώ αλγεινή εντύπωση προκαλεί στο επενδυτικό κοινό (που έχει χάσει τα…μαλλιοκέφαλα του τα τελευταία χρόνια) η πλήρης εγκατάλειψη των «ειδικών» της αγοράς οι οποίοι παλαιότερα προμοτάριζαν την εταιρεία (του ομίλου Δαυίδ) με αναλύσεις επί αναλύσεων και τιμές-στόχους που διαψεύστηκαν παταγωδώς. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here