Σε πολλά “μέτωπα” χτυπά ο όμιλος Fourlis, τις τελευταίες εβδομάδες.

Από real estate/logistics, αναδιάταξη των ΙΚΕΑ-Intersport, ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της Trade Estates μέχρι τον κλάδο “υγείας-ευεξίας”

Μέσω της συμφωνίας με την Holland & Barrett της μεγαλύτερης αλυσίδας του κλάδου στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου.

O Fourlis αγόρασε το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα

Στόχος η ανάπτυξη δικτύου, εκτός από την Ελλάδα στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές (σε αυτούς τους κλάδους) Βουλγαρίας και Ρουμανίας.

Σχέδιο για 120 καταστήματα, προοπτικά στις 3 αγορές, μέσα στο 2022 η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σε αυτά θα μπορεί να βρει κανείς βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, αθλητικά συμπληρώματα, εξειδικευμένη διατροφή, φυσικά και οργανικά καλλυντικά κοκ καθώς επίσης και να αναζητήσει συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό.

Θεαματική η υποδοχή της επενδυτικής κοινότητας, που τίμησε με ένα γενναίο +6,24% στα 4,34 ευρώ και συναλλαγές, σχεδόν, μισού εκατομμυρίου τμχ.

  • Θα “τραβούν τα μαλλιά τους” οι του Fidelity που αποεπένδυσαν από την εισηγμένη-μέχρι τέλος Οκτωβρίου- χαμηλότερα των 3,80 ευρώ/μτχ.

Αντιθέτως θα “τρίβουν τα χέρια τους” οι του Hold, του πρώτου ουγγρικού fund που αποκτά ποσοστό σε ελληνική εισηγμένη και μάλιστα με ποσοστό μεγαλύτερο του 5% του μ.κ.

Μόνο από αρχή έτους η μετοχή “τρέχει” ένα +12,73% με στόχο τα υψηλά 52 εβδομάδων στα 4,785 ευρώ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here