Οι εξελίξεις στην οικονομία και ο αντίκτυπος στο κατασκευαστικό κόστος και τον πληθωρισμό δεν πρόκειται να φρενάρει το επενδυτικό πρόγραμμα της Premia Properties, η οποία από χθές έχει και την επίσημη έγκριση των μετόχων της για τη μετατροπή της σε Επενδυτική Ακινήτων.

Κώστας Μαρκάζος CEO Premia

Η διοίκηση, υπό τον κ. Κώστα Μαρκάζο έδωσε χθές το γενικότερο πλαίσιο όσον αφορά τους στόχους της εταιρείας, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο έχει ταχεία άνοδο, με 200 εκατ. ευρώ επενδυτικό χαρτοφυλάκιο στο τέλος του 2021, ενώ

  • «τώρα ξεπερνάμε τα 300 εκατ. ευρώ μαζί με τα ταμειακά διαθέσιμα που είναι κοντά στα 90 εκατ. ευρώ. Εντός διετίας σκοπεύουμε να φτάσουμε σε μία αξία ενεργητικού κοντά στα 500 εκατ. ευρώ, με απώτερο στόχο το ένα δισ. ευρώ.».

Το άμεσο επενδυτικό πλάνο της εταιρείας είναι άνω των 100 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τις νέες επενδύσεις μέσα στο 2022, η Premia ολοκλήρωσε την αγορά τριών ακινήτων φοιτητικών εστιών σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη (το τελευταίο είναι μακροχρόνια μίσθωση).

Ο συγκεκριμένος κλάδος είναι από αυτούς στους οποίους σκοπεύει να επεκταθεί περαιτέρω η Premia.

Eπιπλέονεντός του τρέχοντος έτους προχώρησε και η συμφωνία με την Μπουτάρης για την ακίνητη περιουσία της, ενώ υπάρχουν στο πλάνο και κάποιες άλλες εξεταζόμενες επενδύσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ