Με πρεμιέρες πολλών νέων μοντέλων αλλά και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις ξεκινά η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης για τη Ford.

Με το περίπτερο της εταιρείας να αποτυπώνει ιδανικά το όραμά της για ένα πιο καθαρό και πιο αθόρυβο ηλεκτροκίνητο μέλλον, η πλούσια γκάμα νέων οχημάτων, η οποία απαρτίζεται από μοντέλα όπως το Puma EcoBoost Hybrid, τα Explorer και Tourneo Custom Plug-In Hybrid και το νέο Kuga, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις της μάρκας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του 2022, οι πωλήσεις των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της θα ξεπεράσουν αυτές των οχημάτων της με συμβατικό κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Εξάλλου, ακολουθώντας σταθερά το δόγμα «η ισχύς εν τη ενώσει», η Ford έχει συνάψει συνεργασίες με κορυφαίους παρόχους ενέργειας για την εγκατάσταση οικιακών, επιτοίχιων φορτιστών (Wallbox) με σκοπό την ευκολότερη και ταχύτερη φόρτιση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της ηλεκτροκίνησης μέσω των δραστηριοτήτων αλλά και των προηγμένων τεχνολογιών που φιλοξενούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Go Electric του περιπτέρου της Ford.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here