Απ΄ ότι μαθαίνουμε ο Δημήτρης Κούτραςτρώει πόρτα” από την πλευρά Καλλιτσάντση όσον αφορά στην πρόταση/πρόθεση (; ) του να αποκτήσει τον κατασκευαστικό βραχίονα του ΑΚΤΩΡα (άραγε με τα δάνεια τι θα γίνονταν; ), οπότε να υποθέσουμε πως σε εύθετο ή δεύτερο χρόνο, θα προχωρήσει στο plan B, δηλαδή στη συμμετοχή του ή στρατηγική συνεργασία με εταιρεία του κλάδου.

Κοινό μυστικό, στην πιάτσα, πως συζητήσεις- και μάλιστα προχωρημένες έχουν γίνει με την ΙντραΚάτ (του ομίλου Κόκκαλη) μάλιστα το inside information μας ισχυρίζεται πως έχουν συζητηθεί και ποσοστά συμμετοχής αλλά κατά την  εκτίμηση μου όλα αυτά (και άλλα) δεν είναι παρά πρώιμες σκέψεις και τίποτε πιο ουσιαστικό.

Η εκτίμηση παράγοντα- γνώστη του παρασκηνίου- είναι πως ο Δημήτρης Κούτρας…σαν να αφέθηκε να χάσει από τους Καλλιτσάντσηδες έχοντας λάβει προ πολλού τις αποφάσεις του (για τα εγγόνια του…).

Οσον  αφορά στους αδελφούς Καλλιτσάντση το πιθανότερο είναι, πως θα προχωρήσουν σε ενιαιοποίηση του Ομίλου (στην λογική/φιλοσοφία Μυτιληναίου) και σε δεύτερο- τρίτο χρόνο θα δουν εάν και τι τους συμφέρει να πουλήσουν.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΑΚΤΩΡ η οποία συνεισφέρει στο 81% των εσόδων του Ομίλου, πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης και αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος.

Πάντως προτεραιότητα των κ.κ. Σάκη και Δημήτρη Καλλιτσάντση θα είναι, να καταστήσουν τον Όμιλο, πιο λειτουργικό, πιο “εύληπτο” για τα ξένα funds, πιο ελκυστικό και σε πιο κατανοητή/απλή μορφή (στην λογική/φιλοσοφία Μυτιληναίου, όπως σας προείπα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here