Επειδή ορισμένοι…βιάστηκαν να αμφισβητήσουν το ρεπορτάζ του www.banks.com.gr, η ουσία για το Ερρίκος Ντυνάν έχει ΑΚΡΙΒΩΣ ως εξής:

Αυτό προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, που έγινε την Τρίτη στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των διαδικασιών δωρεάς του Ιδρύματος για την δημιουργία του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Μεταμοσχευτικού Παίδων και Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου.

  • Δεδομένου ότι η Τράπεζα Πειραιώς που είναι πωλητής αποτιμά το Ερρίκος Ντυνάν στα βιβλία της πάνω από 100 εκατ. Ευρώ, το ΜΟΝΟ που μένει είναι το υπουργείο Υγείας,  σε σ υ ν ε ρ γ α σ ί α με το Ίδρυμα να καταθέσουν ανταγωνιστική προσφορά.

Το κατά πόσον είναι σοβαρή η πρόθεση του υπουργείου Υγείας να επανενταχθεί στον Δημόσιο τομέα το νοσοκομείο θα φανεί αύριο Παρασκευή, που λήγει η προθεσμία υποβολής ΜΗ δεσμευτικών προσφορών.

Και 2 λεπτομέρειες:

  1. Το ενδεχόμενο να δοθεί ολιγοήμερη παράταση ΔΕΝ αδυνατίζει το σενάριο, που εδώ και μέρες έχει παρουσιάσει το www.banks.com.gr
  2. στην περίπτωση που ο διαγωνισμός προχωρούσε ανοιχτός και πλειοδοτικός το τίμημα- ελέω CVC– θα ξεπερνούσε τα …200 εκατ. ευρώ.

Αυτά τα ολίγα, γιατί ότι αποκαλύπτει το www.banks.com.gr είναι κατα 99% σωστό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here