Πολυμέτωπη η προσπάθεια των ανθρώπων της Intralot προκειμένου να διαμορφωθούν προϋποθέσεις εξόδου της εταιρείας από την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται.
Η ένταξη της εισηγμένης στην κατηγορία της “επιτήρησης” και τα …μόλις …. 17,27 εκατ. Ευρώ χρηματιστηριακής αξίας στα οποία έχει περιορισθεί η αποτίμηση της, προφανώς και καταδεικνύουν την δυσκολία του όλου εγχειρήματος.
Ακριβώς, όμως, για αυτό τον λόγο φαίνεται πως για ένα μέρος της επενδυτικής κοινότητας αποτελεί ένα στοίχημα που εάν κερδηθεί επιχειρηματικά μπορεί να αποτελέσει μία από τις θετικές εκπλήξεις του δευτέρου εξαμήνου.
  Πράγματι, μόνο το τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου η διοίκηση της εισηγμένης προχώρησε, διαδοχικά:
  • σε επέκταση σύμβασης με τη Λοταρία του Βερμόντ στις ΗΠΑ,
  • συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Evolution Gaming,
  • πολυετή συμφωνία για το πρωτάθλημα μπεϊζμπολ των ΗΠΑ και
  • την Τετάρτη ανανέωσε για 4 χρόνια την σύμβαση με την κρατική Λοταρία της Ολλανδίας. 
  Αν μη τι άλλο ενέργειες ενδεικτικές της εργώδους προσπάθειας της Intralot να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία, χρήσιμη για την δύσκολη προσπάθεια εξεύρεσης αμοιβαία επωφελούς λύσης με τους ομολογιούχους, που είναι και το μεγάλο bet για το 2021.
  • Εάν στον χρόνο, που ακολουθεί η Intralot αποδείξει πως μπορεί επιχειρηματικά τότε οι ομολογιούχοι θα μπορούν να αποδεχθούν εναλλακτικές που θα τους προτείνει η εταιρεία/εκδότης.
  Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή την παρέμβαση του Σωκράτη Κόκκαλη (στην γ.σ της Intracom, μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της, Δημ. Κλώνη) ένα μέρος της αγοράς δείχνει πως έχει αρχίσει να δίνει πόντους στο εγχείρημα της διοίκησης.
 Κάτι, που αποτυπώθηκε, καταρχήν, στο χρηματιστηριακό ταμπλό, καθώς από τη μεγάλη διόρθωση της Πέμπτης (o Γενικός Δείκτης με μείον -2,14% στις 618,86 μονάδες) η μετοχή της Intralot πήρε βαθιά ΅ανάσα΅με +8,91% στα 0,11 ευρώ. Για να συνεχίσει και την Παρασκευή με νέα κίνηση +8,18% στα 0,119 ευρώ.
  Πλέον η προσοχή της αγοράς στρέφεται στον Αύγουστο, μήνας που ξεκινά με την εισηγμένη να αποτιμάται στα 18,68 εκατ. και με προσδοκίες πως με αφορμή την ανακοίνωση οικονομικών μεγεθών θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στην δύσκολη συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here