Μικτά πρόσημα καταγράφουν οι δείκτες στα περισσότερα ταμπλό των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων. Οι επενδυτές εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στην ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 είναι σχεδόν αμετάβλητος (+0,05%) στις 385,21 μονάδες, ο DAX στη Φρανκφούρτη ενισχύεται 0,21% στις 12.566,73 μονάδες, ο CAC στο Παρίσι σημειώνει οριακή πτώση 0,06% στις 5.426,31 μονάδες, ενώ ο FTSE στο Λονδίνο υποχωρεί 0,55% στις 7.619,53 μονάδες.

Στο πεδίο των επιχειρήσεων, η Deutsche Bank βλέπει τη μετοχή της να ενισχύεται άνω του 7%, αφότου προέβλεψε ότι τα κέρδη και τα έσοδα του δεύτερου τριμήνου θα είναι ανώτερα των προβλέψεων των αναλυτών.

Οι επενδυτές θα παρακολουθήσουν στενά την πρώτη συνάντηση κορυφής που θα έχουν Πούτιν – Τραμπ στο Ελσίνκι σήμερα Δευτέρα. Την ίδια ώρα, Κινέζοι αξιωματούχοι θα έχουν συνομιλίες με την Ε.Ε., με τα ζητήματα του εμπορίου να βρίσκονται στο επίκεντρο. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε εχθρό την Ε.Ε. σε ό,τι αφορά τα ζητήματα του εμπορίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here