Το νέο «στολίδι» που θα κοσμεί σύντομα το κέντρο της Αθήνας με την υπογραφή Λάμψα Α.Ε. συμφερόντων της οικογένειας Λασκαρίδη, ανοίγει πολύ σύντομα της πύλες του.

Πρόκειται για το Athens Capital Hotel-MGallery  Collection, σε μία περίοδο κατά την οποία η Λάμψα συμπληρώνει 100 χρόνια λειτουργίας.

Ο όμιλος βρήκε στο πρόσωπο του κ. Ευριπίδη Τζήκα τον άνθρωπο που έψαχνε να ηγηθεί για τη σωστή λειτουργία του νέου luxury boutique ξενοδοχείου, του ανανεωμένου King’s Palace. Ο κ. Τζήκας είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το μέχρι πρότινος πόστο του είναι ως managing director του ξενοδοχείου Novotel Athens.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος ΛΑΜΨΑ έχει στην ιδιοκτησία του το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το Ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο και το Hyatt Regency Belgrade και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι.

Ο κ. Τζήκας θα κληθεί να ανταπεξέλθει σε ένα ακόμη απαιτητικό πόστο, σε μια εποχή κατά την οποία ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, το τουριστικό ρεύμα ολοένα και αυξάνεται, ενώ το «φαινόμενο» της οικονομίας του διαμοιρασμού έχει αλλάξει τα δεδομένα, προκαλώντας «συμπίεση» τιμών στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Ο ίδιος έχει συχνά δώσει έμφαση στην ανάγκη εφαρμογής ενός ρυθμιστικού πλαισίου, προκειμένου να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στις παλαιές μορφές φιλοξενίας και τις νεότερες.

Για την ΛΑΜΨΑ και την οικογένεια Λασκαρίδη ο κ. Τζήκας διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου επαγγελματία που μπορεί να ηγηθεί ενός τόσο μεγάλου project…

Διαβάστε επίσης:

To ιστορικό King’s Palace μετατρέπεται σε luxury boutique ξενοδοχείο με την υπογραφή της ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here