Τον Αλέξανδρο Λεμονή, τον πάλαι ποτέ εκ των ιδιοκτητών της ονομαστής φίρμας Καλογήρου ίσως τον θυμάστε…
Η διαδρομή των μελών της οικογένειας, Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος, Φραγκίσκος  υπήρξε πολυτάραχη, το αποτέλεσμα όμως κοινό: Έχασαν -μετά από τις λίγο ως πολύ γνωστές περιπέτειες- την εταιρεία τους η οποία πέρασε στα χέρια της οικογένειας Φάις. 
Κάποιοι αγωνιούν τι κάνουν σήμερα, οι πρώην ιδιοκτήτες της αλυσίδας Καλογήρου.
Για παράδειγμα, έτυχε να δώ τον Αλέξανδρο (από μακρυά) σε μία από τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ASL Imports για το λανσάρισμα των διάσημων κρασιών Il Borro στην ελληνική αγορά.
  • Ενώ δοκίμαζα τα κρασιά , έμαθα  πως ο Αλέξανδρος Λεμονής βρίσκεται πίσω από την αντιπροσώπευση των “κρασιών Ferragamo” που παράγονται στις εκτάσεις του Relais Chateaux που πλέον ανήκει και διοικείται από τον συνονόματο εγγονό του αείμνηστου σχεδιαστή Salvatore Ferragamo.
    H διάσημη ιταλική οικογένεια, απέκτησε το μικρό χωριό της Τοσκάνης, νότια της Φλωρεντίας, μετέτρεψε τις οικίες του σε μικρές παραδοσιακές βίλες, ενώ από τους αμπελώνες της περιοχής οινοποιεί τα περίφημα κρασιά Il Borro, με την εταιρεία του Αλέξανδρου να έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση τους στην ελληνική αγορά και τον ίδιο να ακολουθεί μία εκλεκτική τακτική διανέμοντας τα κρασιά σε επιλεγμένα εστιατόρια ( τα La Melle IGT Toscana, Rose Del Borro, Plan Di Nova και του Βolle Di Borro Classic Rose).
Επειδή σίγουρα θα με ρωτήσετε, εσείς οι λάτρεις του φίνου ιταλικού κρασιού, το γνωστό Giacomo, στην Κηφισιά είναι ένα από τα επιλεγμένα restaurants της πρωτεύουσας, που στην κάβα του έχει τα Vini Il Borro...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here