Δείγμα γραφής της κατάστασης των τεχνολογικών μεγαθηρίων των ΗΠΑ προσφέρει η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα, καθώς ανακοινώνονται οικονομικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου πολλών κολοσσών του κλάδου.
  • Ο κλάδος της τεχνολογίας,  έχει υποστεί τη μεγαλύτερη πτώση στην Wall Street με τεράστιες υποαξίες δισεκατομμυρίων, γεγονός που ανεβάζει το ενδιαφέρον για τη συνέχεια συνεκτιμώντας το ενδεχόμενο μίας ανοδικής διόρθωσης για τον Nasdaq.
    Τρίτη ανακοινώνουν μεγέθη οι: Alphabet, Twitter, Microsoft, Spotify, Τετάρτη συνεχίζουν ΜΕΤΑ, την Πέμπτη η Amazon, Apple Intel κ.λ.π.

Οι κεντρικοί τραπεζίτες της Fed αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μικρότερης αύξησης των επιτοκίων τον Δεκέμβριο από τις 75 μονάδες που αναμένεται να αποφασίσουν τον Νοέμβριο.

  • «Η Fed είναι πιθανό να επιβραδύνει τον ρυθμό αύξησης των επιτοκίων τον Δεκέμβριο προκειμένου να ‘αποτυπώσει’ τον αντίχτυπο που έχει νομισματική πολιτική της στην αμερικανική οικονομία», σχολίασε ο Steve Sosnick της Interactive Brokers.

Στις αγορές της Wall Street, o Dow Jones ενισχύθηκε +2,47% ή 749 μονάδες στις 31.083, ο S&P 500 σημείωσε άνοδο +2,38% στις 3.753 μονάδες και o Nasdaq κινήθηκε υψηλότερα 2,31% στις 10.859 μονάδες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here