Το μήνυμά του για την νέα χρονιά απέστειλε ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO της Gizelis Robotics και επικεφαλής του βιομηχανικού ομίλου Gizelis, ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία και στόχους για το μέλλον.

Αναλυτικά:

Μια καινούργια χρονιά ξεκίνησε. Και εύχομαι πρωτίστως σε όλους εσάς και στους δικούς σας ανθρώπους να είναι γεμάτη υγεία, έμπνευση και δημιουργία!Στο Όμιλο ΓΚΙΖΕΛΗΣ (Gizelis SA & Gizelis Robotics), έναν από τους πιο σύγχρονους, υψηλής τεχνολογίας βιομηχανικούς ομίλους της χώρας μας, αισθανόμαστε αισιόδοξοι γιατί εξελισσόμαστε διαρκώς και γιατί επενδύουμε στην ανάπτυξη των πελατών μας. Δημιουργούμε αξία και όφελος με μια μοναδική προϊοντική γραμμή που εμπλουτίζεται διαρκώς, με νέες συνεργασίες, με νέα στελέχη και με συνεχείς επενδύσεις στη σύγχρονη οργάνωση.

Στη Gizelis SA, που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει μία ευρεία γκάμα μηχανημάτων για την κοπή και διαμόρφωση λαμαρίνας στη χώρα μας, είμαστε υπερήφανοι γιατί συνεχίσαμε την επιχειρηματική μας ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο. Πετύχαμε ρεκόρ πωλήσεων το 2023, προχωρήσαμε με επιτυχία σε περισσότερες από 200 εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην απαιτητική αγορά των ΗΠΑ, και παραμένουμε πρωταθλητές εξωστρέφειας, αφού εξάγουμε άνω του 80% της παραγωγής μας ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας.

Στη Gizelis Robotics, στη νεότερη εταιρία του Ομίλου που αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, αφήσαμε πίσω, μια εξαιρετική χρονιά. Υλοποιήσαμε με επιτυχία 16 σύγχρονα έργα ρομποτικής και αυτοματισμού σε δυναμικές βιομηχανικές επιχειρήσεις, ενώ ήδη, 2 πολύ σημαντικοί πελάτες μας εμπιστεύτηκαν με νέα έργα.

Συνεχίζουμε δυναμικά την επέκτασή μας σε νέες αγορές, εξάγοντας ελληνικό know how. Στη νέα χρονιά, προωθούμε τη νέα υπηρεσία Robot as A Service που ζητούσε η αγορά και που κάνει πλέον πιο προσιτή την απόκτηση σύγχρονου ρομποτικού εξοπλισμού, καθώς και το Robotsafe,την ελληνική ρομποτική απάντηση στην πανδημία αλλά και στις αυξημένες προκλήσεις μολύνσεων του σήμερα.

Είμαι βέβαιος ότι και η νέα χρονιά θα αποδειχθεί έτος ανάπτυξης και δυναμικής επανεκκίνησης. Με την πρωτοποριακή «made in Greece» τεχνολογία που αναπτύσσουμε είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην επιτυχία των αναπτυξιακών σας στόχων!
Με φιλικούς χαιρετισμούς,Ευάγγελος Γκιζελής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ