«Ο Καναδάς είναι η χώρα που θα ήθελα να ζω αν δεν ζούσα στην Ελλάδα» αποκάλυψε χθες στο conference call ο Ευάγγελος Μυτιληναίος οδηγώντας τους αναλυτές σε αναζήτηση πιθανών στόχων εξαγοράς προς εκείνη την πλευρά του Ατλαντικού.

Άλλωστε η Αλουμίνιον της Ελλάδος θα ανακοινώσει μία ακόμη εξαγορά πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να διαπραγματεύεται η μετοχή Mytilineos σε δύο χρηματιστήρια ταυτόχρονα (dual listing), η διπλωματική απάντηση ήταν ότι «θα κάνουμε ότι χρειάζεται για το παγκόσμιο αποτύπωμα του Ομίλου».

Επίσης αποκάλυψε ότι ο Όμιλος από σήμερα δουλεύει για το …2024 αφού ήδη έχει εξασφαλίσει EBITDA ύψους 1 δις Ευρώ για το 2023…

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος δανείζεται με μεσοσταθμικό κόστος 2,75% τη στιγμή που άλλοι μεγάλοι -ακόμη και χρηματοπιστωτικοί όμιλοι- δανείζονται από τις αγορές με επιτόκια 7% ή 8% ή 9%….

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είμαι υπερήφανος για την επιτυχία και την ταχύτητα προόδου της εταιρείας.
    Εύχομαι να πάρει διαστάσεις ευρωπαϊκής Ένωσης ειδικότερα με την παραγωγή του γαλλίου ως ενδιάμεσου υποπροιόντος της μετατροπής του βωξίτη σε αλουμίνα ,απαραίτητου μετάλλου για την παραγωγή των semicontactors chips.Γισ τα προϊόντα αυτά έχω συνεχή αλληλογραφία με την ελληνική κυβέρνηση από τον Ιούλιο του 21 που ατυχώς δεν εισακούστηκε και φυσικά δεν υπήρξε πρόοδος.!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here