«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση κλείνουμε τέσσερα έτη λειτουργίας του παραρτήματος της Euroins στην Ελλάδα. Το 2022, παρά τις αντιξοότητες που επιφύλασσε για το σύνολο της ευρωπαϊκής οικονομίας, σηματοδοτεί μια χρονιά δυναμικής ανάπτυξης της Εταιρείας μας στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά με όχημα νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τους ασφαλισμένους μας. Πάνω απ’ όλα, όμως, σηματοδοτεί μια χρονιά επίμονης προσπάθειας και στοχοπροσήλωσης για όλους εσάς, τους ανθρώπους της Euroins που, χάρη στην αφοσίωσή σας, κάνετε τους στόχους μας πραγματικότητα. Για το 2023, στοχεύουμε σε μεγαλύτερη διείσδυση στην ελληνική αγορά, βάζοντας τον πήχη ακόμη υψηλότερα με γνώμονα τη μεγιστοποίηση του οφέλους για τους πελάτες και τους μετόχους μας».

Με αυτά τα λόγια ο Διευθύνων Σύμβουλος Evgeny Svetoslavov Ignatov έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας για την Euroins Ελλάδος, μιλώντας ενώπιον του προσωπικού της εταιρείας.

Η εταιρεία, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στοχεύει στην ενίσχυση των δυναμικών ρυθμών ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, με διεύρυνση των παρεχόμενων ασφαλιστικών υπηρεσιών, στοχεύει η Euroins Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου συμμετοχών Eurohold Bulgaria AD.

Ο κ. Ignatov επισήμανε τα επιτεύγματα που κατέγραψε το 2022 η Euroins Ελλάδος, παρά το δυσμενές μακροοικονομικό περιβάλλον. Σε αυτά περιλαμβάνεται η δυναμική ανάπτυξη του στόλου σε πάνω από 200.000 ασφαλισμένα οχήματα καθώς και η άνοδος 11.5% στα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα σε ετήσια βάση.

Στο επίκεντρο της στρατηγικής για το 2023 που παρουσίασε ο κ. Ignatov στα στελέχη της Εταιρείας, βρίσκεται η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου προϊόντων, μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατέγραψε η ασφάλιση οχημάτων «autosafe» τους περασμένους μήνες. Στα νέα προϊόντα που σχεδιάζονται για το τρέχον έτος περιλαμβάνονται ασφαλίσεις κατοικίας, προσωπικού ατυχήματος, υγείας, , κινδύνων του Κυβερνοχώρου (cyber risk), κ.λπ.

Το «παρών» στην εταιρική εκδήλωση έδωσαν, επίσης, υψηλόβαθμα στελέχη της μητρικής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της κας Rumyana Betova, Εκτελεστικής Διευθύντριας και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Euroins AD και του κ. Dimitar Dimitrov, Αντιπροέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Eurohold. Εκ μέρους του ελληνικού παραρτήματος παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Αθανάσιος Ι. Σμυρνής και ο Επιχειρησιακός Διευθυντής Αλέξανδρος Σκλήρης.