Η ασφαλιστική εταιρεία Euroins – Branch of Greece που λειτουργεί στην Ελλάδα εδώ και περίπου 7 χρόνια, πήρε την εξαιρετική πιστοποίηση BS EN ISO 9001:2015 που αφορά το Σύστημα Διαχείρισης της EuroinsClaims, της εταιρείας διαχείρισης ζημιών της Euroins Ελλάδος.

  • Η πιστοποίηση χορηγήθηκε από την Lloyd’s Register και επιβεβαιώνει την ικανότητα της εταιρείας στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης ζημιών οχημάτων, συνάδοντας με όλες τις εφαρμοστέες νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις.

Η ασφαλιστική εταιρεία Euroins – Branch of Greece (Euroins AD Branch Greece) είναι μέλος του Euroins Insurance Group (EIG).

Ο όμιλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους ασφαλιστικούς ομίλους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη που δραστηριοποιείται σε 14 ευρωπαϊκές χώρες και κατέχει ασφαλιστικές θυγατρικές στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Βόρεια Μακεδονία, την Ουκρανία, τη Γεωργία, τη Ρωσία και τη Λευκορωσία.

Η EIG δραστηριοποιείται επίσης στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πολωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες και τη Γερμανία.

Ο όμιλος έχει πάνω από 3 εκατομμύρια πελάτες, 3.500 υπαλλήλους και ετήσια έσοδα περίπου 468 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here