Η Έμμα είναι η εργαζόμενη του μέλλοντος, έχει καμπούρα, πρησμένα άκρα, χλωμή επιδερμίδα και κατακόκκινα μάτια και σε 20 χρόνια έτσι θα είναι περίπου όλοι οι εργαζόμενοι που εργάζονται υπό παρόμοιες συνθήκες εργασίας.

Η μελλοντική συνεργάτης Έμμα, δημιουργήθηκε από μια ομάδα ερευνητών, ως μια «προειδοποίηση» για το πώς μπορεί να επηρεάσει το ανθρώπινο σώμα σε βάθος χρόνου η δουλειά γραφείου, ειδικά όταν το εργασιακό περιβάλλον είναι ανθυγιεινό και καθόλου εργονομικό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το μοντέλο δημιουργήθηκε από ερευνητές στο πλαίσιο μιας έκθεσης με τίτλο «Work Colleague of the Future» (Ο Συνάδελφος του Μέλλοντος), μετά από συνεντεύξεις με περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους, σχετικά με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα προέρχονταν από τη Γαλλία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο και βάσει των απαντήσεών τους στο ερωτηματολόγιο, η ερευνητική ομάδα (που περιλάμβανε ειδικούς από τους τομείς της εργονομίας, της επαγγελματικής υγείας και της ευεξίας) διατύπωσε κάποιες προβλέψεις σχετικά με τον τρόπο που η δουλειά γραφείου μπορεί να επιβαρύνει το ανθρώπινο σώμα σε βάθος 20ετίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here