Επιπλέον ποσοστό 7,5% της EPSILON NET, απέκτησε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, για το οποίο είχε δικαίωμα εξαγοράς με βάση την αρχική συμφωνία.

Πακέτο μετοχών που αντιστοιχούσε στο 7,5% της εταιρίας πέρασε χθες μέσω του ΧΑ, ενώ η Εθνική εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε στρατηγική συνεργασία για τη δημιουργία και διάθεση νέων προϊόντων.

Στην ανακοίνωση της ΕΤΕ, αναφέρεται:

Σε συνέχεια της από 4.5.2023 ανακοίνωσης για την υπογραφή συμφωνίας με τον κ. Ιωάννη Μίχο  για την απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού στην EPSILON NET, η Εθνική Τράπεζα («ΕΤΕ») ανακοινώνει σήμερα την ολοκλήρωση της συναλλαγής για την απόκτηση του 7.5% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της EPSILON NET από τον κ. Μίχο, σε τιμή 7.49 ευρώ ανά μετοχή.

Επίσης, η ΕΤΕ ανακοινώνει την υπογραφή μίας μακροχρόνιας, αποκλειστικής στρατηγικής συμφωνίας συνεργασίας με την EPSILON ΝΕΤ, με αντικείμενο τον από κοινού σχεδιασμό, την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων και ψηφιακών υπηρεσιών που αποσκοπούν στην ενίσχυση και στήριξη του επιχειρείν στην Ελλάδα.

Η εταιρεία Deloitte Business Solutions πραγματοποίησε τον Οικονομικό και Φορολογικό Έλεγχο της EPSILON NET για λογαριασμό της ΕΤΕ και η δικηγορική εταιρεία Καρατζά και Συνεργάτες ήταν επίκουροι νομικοί σύμβουλοι της ΕΤΕ για την συναλλαγή.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here