Αλλάζουν όλα στην Ακτή Βουλιαγμένης, τη δημοφιλέστερη ακτή της Αττικής, η οποία είχε πέρυσι 2,6 εκατ. ευρώ έσοδα.

Η ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, πρόκειται να λάβει μέσα στην εβδομάδα σημαντικές αποφάσεις για το νέο καθεστώς λειτουργίας της πλαζ, η οποία λόγω κορωνοϊού μπορεί να δεχθεί πλέον μόνο 1.500 επισκέπτες (από 5.000) , ως μέγιστη χωρητικότητα.

Το νέο καθεστώς λειτουργίας περιλαμβάνει αύξηση μεν της τιμής του εισιτηρίου (από τα 5 ευρώ στα 8 ευρώ), ωστόσο θα υπάρχει επιστροφή μέρους του ποσού, ανάλογα με την παραμονή των επισκεπτών -για παράδειγμα αν φεύγουν πριν από μία συγκεκριμένη ώρα- ώστε να δίνεται κίνητρο να εξυπηρετούνται περισσότεροι μέσα στην ημέρα. Επιπλέον, θα υπάρξει διαβάθμιση της τιμής εφόσον κάποιος έρχεται αργότερα μέσα στην ημέρα, όπως για παράδειγμα μετά τις 17.00.

Στα πλάνα της διοίκησης της ΕΤΑΔ είναι και ο εκσυγχρονισμός της ακτής με περισσότερες υπηρεσίες προς τον επισκέπτη -ειδικά και λόγω των αυξημένων αναγκών ασφάλειας και υγιεινής- ενώ στις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι περιλαμβάνεται επίσης η δυνατότητα κρατήσεων ηλεκτρονικά, η δημιουργία μίας περιοχής, τύπου VIP, για πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες προς τον επισκέπτη κ.τ.λ..

Η Ακτή Βουλιαγμένης είχε πέρυσι διψήφιο ποσοστό αύξησης στα έσοδα, με ένα +20%, από τα 2,1 εκατ. ευρώ του 2018 στα 2,6 εκατ. ευρώ το  2019.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here