Έντεκα διακρίσεις για την εταιρεία ΑΒΑΞ και μια για τη Volterra, επαληθεύουν την αναγνώρισή τους στον κλάδο των κατασκευών και της ενέργειας στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒΑΞ η εταιρεία συγκέντρωσε τέσσερα (4) χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Έργα Υποδομής και Εμπορικές Αναπτύξεις για την επέκταση της γραμμής 3 του Μετρό Αθηνών, την κατασκευή του Κέντρου Πληροφόρησης-Βιβλιοθήκη “Στέλιος Ιωάννου” στη Λευκωσία της Κύπρου και την κατασκευή του εμπορικού κέντρου Golden Hall. Η εταιρεία έλαβε επίσης τέσσερα (4) ασημένια βραβεία στις ίδιες κατηγορίες για τη μετατροπή του υπάρχοντος εργοστασίου επίπλων «ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ» σε κτίριο γραφείων, όπου στεγάστηκε το μηχανογραφικό κέντρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, για την κατασκευή του Κέντρου Πληροφόρησης-Βιβλιοθήκη “Στέλιος Ιωάννου” στη Λευκωσία της Κύπρου, για την κατασκευή και θέση σε λειτουργία μιας δεξαμενής Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στη Ρεβυθούσα και για την κατασκευή και λειτουργία της Μαρίνας Λεμεσού στην Κύπρο. Συγχρόνως, η ΑΒΑΞ έλαβε τρία (3) χάλκινα βραβεία στην κατηγορία Έργα Υποδομής για την ολοκλήρωση της σήραγγας Καλλιδρόμου, για την ποιότητα και το μέγεθος των σκυροδεμάτων της Ολυμπίας Οδού (γέφυρες – σήραγγες Lane Covers – ημιστέγαστρα) και για την κατασκευή του Qatar Foundation Stadium, το νέο γήπεδο του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 της FIFA, με χωρητικότητα περίπου 40.000 θέσεων. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, στο Sofitel Airport Luxury Hotel.

Επιπλέον, η Volterra, η θυγατρική του ομίλου, που δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, της εμπορίας και της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, έλαβε την τιμητική αναγνώριση Franchise Green Energy Award, κατά τη διάρκεια των Βραβείων Franchise 2020. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στον μουσικό πολυχώρο GAZARTE. Τα Βραβεία Franchise διοργανώνονται από το 2008. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here