Η Alpha Bank προσφέρει την έκδοση «Έλληνες θεοί και ήρωες στην αρχαία Κύπρο» (ελληνική και αγγλική έκδοση) με έκπτωση 40% καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου.

Η Κύπρος, ήδη από την προϊστορική εποχή, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στον χώρο της Μεσογείου ως οικονομικό κέντρο, αλλά και ως πολιτιστικό σταυροδρόμι. Το βιβλίο δεν αναφέρεται μόνο στη θρησκεία και στις θρησκευτικές παραδόσεις. Ο συγγραφέας καταγράφει, μέσα από τα πλούσια ευρήματα των ανασκαφών και τις φιλολογικές και επιγραφικές μαρτυρίες, την ιστορική πορεία της Κύπρου στο πέρασμα των αιώνων και τις επιρροές που δέχτηκε από τους λαούς της Μεσογείου και της Εγγύς Ανατολής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την Έκδοση είτε επισκεπτόμενοι τον πολιτιστικό χώρο της Τράπεζας «ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» (Σταδίου 40, ΑΘΗΝΑ) ή το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) www.alphapolitismos.gr/eshop είτε κατόπιν παραγγελίας (τηλ. 210 326 2465, e-mail: infopolitismos@alpha.gr).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Βιβλιοθήκη της Alpha Bank στους αριθμούς τηλεφώνου 210 326 2440 και 210 326 2446.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here