«Δημιουργήσατε ένα θεματικό θέρετρο που αλλάζει τη σημασία του «υπερπολυτελούς» στην Ελλάδα» ειπε ο πρωθυπουργός στα εγκαίνια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος One & Only Aesthisis στη Γλυφάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι τo One&Only είναι μια φανταστική σύμπραξη της Grivalia με την Kerzner, που είναι η διαχειρίστρια εταιρεία, με υπερπολυτελή θέρετρα σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Το συγκρότημα ανοίγει στις 11 Νοεμβρίου και θα είναι ένα από τα 35 One & Only που θα λειτουργήσουν παγκοσμίως…

Το One & Only Aesthesis, το νέο υπερπολυτελές beach resortτης Γλυφάδας, εκεί όπου παλιότερα βρίσκονταν τα Αστέρια Γλυφάδας, παρουσίασε επίσημα η Grivalia Hospitality λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, εστιάζοντας στηνολοκλήρωση του σημαντικού και σύνθετου αυτού έργου μέσα από μία επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εγκαινίασε το έργο μαζί με τον κ. Γιώργο Χρυσικό, Πρόεδρο και CEO της GrivaliaHospitality, την Αυτού Εξοχότητα Mohammed Al Shaibani, Διευθύνοντα Σύμβουλο ICD & Πρόεδρο της Kerzner International και τον Philippe Zuber, CEO της KerznerInternational, ενώ επίτιμος καλεσμένος της τελετής ήταν ο Prem Watsa, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings και βασικός μέτοχος της GrivaliaHospitality.

Με όραμα της Grivalia Hospitality να μετατρέψει την Ελλάδα σε κορυφαίο προορισμό υπερπολυτελούς φιλοξενίας διεθνώς, το One&Only Aesthesis αποτελεί ένα έργο-ορόσημο για την Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς φέρνει νέα δεδομένα στον εγχώριο τομέα του τουρισμού, σηματοδοτώντας παράλληλα την είσοδο και λειτουργία του One&Only, ενός από τακορυφαία brands υπερπολυτελών θερέτρων στον κόσμο, στη χώρα μας.

 

Σε μια ειδυλλιακή έκταση 278.000τμ. προστατευμένης δασικής περιοχής, με ακτογραμμή 2.2χλμ., το One&Only Aesthesis με δυναμική 127 κλειδιών και 14 ιδιωτικών κατοικιών, θα λειτουργεί όλο τον χρόνο, δίνοντας έμφαση στην ιδιωτικότητα ως το απόλυτο παραθαλάσσιο καταφύγιο, αλλά και σε απαράμιλλες καινοτόμες εμπειρίες για τους επισκέπτες, όπως συμβαίνει με κάθε προορισμό που επιλέγει η One&Only σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στον κόσμο.

Επιπλέον, με την Grivalia Hospitality να εστιάζει σημαντικά σε θέματα αειφορίας και βιωσιμότητας σε όλα τα έργα που διαθέτει υπό ανάπτυξη, το One&Only Aesthesis συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την περιβαλλοντικά υπεύθυνη λειτουργία και φέρει την πιστοποίηση Sustainable SITES και LEED βαθμίδας Silver.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως το έργο αυτό συμβάλλει στην ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς κατά την περίοδο της κατασκευής τα τελευταία 6 χρόνια εργάστηκαν πάνω από 450 άτομα, ενώ για τις ανάγκες λειτουργίας του resort έχουν ήδη δημιουργηθεί πάνω από 500 νέες θέσεις απασχόλησης.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σημείωσε

  • “Καλωσορίζουμε το One&Only Αesthesis, ένα έργο ορόσημο για την χώρα μας. Η GrivaliaHospitality και η Kerzner International παρέδωσαν σήμερα ένα resort μοναδικό στο είδος του, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης, που αποτελεί ένα εξαίρετο παράδειγμα του πως μια τουριστική επένδυση, όταν διέπεται από βιωσιμότητα σε όλες τις φάσεις σχεδιασμού και κατασκευής, μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στο πως μέχρι σήμερα εκλαμβάνουμε την υπερπολυτελή φιλοξενία στη χώρα μας.»
  • Όπως επεσήμανε ο κ. Γιώργος Χρυσικός, Πρόεδρος και CEO της Grivalia Hospitality:

  • «Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι που ακόμη ένα έργο μας και μάλιστα αυτού του βεληνεκούςολοκληρώθηκε και θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το επόμενο διάστημα, αποτελώντας ορόσημο για τον κλάδο μας και την Αθηναϊκή Ριβιέρα συνολικά. Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την Kerzner International, παγκόσμιο ηγέτη στην υπερπολυτελή φιλοξενία, και να φέρνουμε το πρώτο One&Only στην χώρα μας. Το One&Only Aesthesis αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας και καθιερώνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα ως κυρίαρχο προορισμό πολυτελούς φιλοξενίας διεθνώς. Ως Grivalia Hospitality, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αναπτύξεις υψηλών προδιαγραφών, με έμφαση στην αειφορία, θέλοντας έτσι να καταστήσουμε την Ελλάδα σημείο αναφοράς  για premium επισκέπτες από όλο τον κόσμο».

 

  • «Το One&Only brand θέτει σταθερά τις βάσεις για την παροχή μοναδικών, απαράμιλλων υπερπολυτελών εμπειριών σε κάθε προορισμό όπου έχει παρουσία. Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ξεκινάμε το ταξίδι μας στην Ελλάδα με το One&Only Aesthesis – ένα νέο beach resort που βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πιο μυθικές πόλεις στον κόσμο»

ανέφερεο Philippe Zuber, CEO της Kerzner International.

  • «Καθώς συνεχίζουμε την επέκτασή μας σε ολόκληρη της Ευρώπη, το ντεμπούτο μας στην Ελλάδα θα ενισχύσει τη θέση μας ως brand, φέρνοντας το One&Only Aesthesis στο λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Με έμπνευση από την πολιτιστική κληρονομιά και τον γαστρονομικό πλούτο της Αθήνας, το One&Only Aesthesisείναι μια γιορτή της ζωής, της αυθεντικότητας, της αίγλης, παρέχοντας μια ειδυλλιακή βάση από όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν για να εξερευνήσουν την υπόλοιπη χώρα».

Grivalia Hospitality

Η Grivalia Hospitality είναι ένας από τους σημαντικότερους επενδυτές στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη πολυτελών τουριστικών ακινήτων σε εξαιρετικούς και προβεβλημένους προορισμούς της χώρας. Μέσα από τα επενδυτικά της έργα, στρατηγικός στόχος της Grivalia Hospitality είναι η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας και η περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου της πολυτελούς φιλοξενίας στη χώρα μας.

Μετρώντας 8 χρόνια παρουσίας, η Grivalia Hospitality διαθέτει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο με premium hospitality projects, υπό ανάπτυξη ή λειτουργία, με στόχο να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών στους επισκέπτες. Όλες οι αναπτύξεις της εταιρείας υλοποιούνται με σεβασμό απέναντι στο φυσικό τοπίο, στην ιστορία κάθε κτιρίου και στην κληρονομιά κάθε τόπου, ακολουθώντας τις βέλτιστες μεθόδους αρχιτεκτονικής, κατασκευής, βιωσιμότητας και σχεδιασμού. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε έργο αποκτάει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα και μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς της περιοχής όπου βρίσκεται.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το grivaliahospitality.com και το www.linkedin.com/company/grivalia-hospitality

One&Only

Η One&Only, το αποκορύφωμα του υπερπολυτελούς σχεδιασμού, των αυθεντικών εμπειριών και της γνήσιας φιλοξενίας, είναι μια εξαιρετική συλλογή από μοναδικά resorts και ιδιωτικές κατοικίες που βρίσκονται στους πιο εμπνευσμένους προορισμούς του κόσμου. Σχεδιασμένο σε αρμονία με τη φύση και την τοπική κουλτούρα, κάθε resort έχει το δικό του ξεχωριστό αφήγημα. H εξαιρετική συλλογή περιλαμβάνει το One&Only Reethi Rah στις Μαλδίβες, το One&Only Le Saint Géran στον Μαυρίκιο, το One&Only Royal Mirage και One&Only The Palm στο Ντουμπάι, το One&Only Palmilla και το One&Only Mandarina στο Μεξικό, το One&Only Cape Town στη Νότια Αφρική, το Emirates One&Only Wolgan Valley στα Blue Mountains στην Αυστραλία, το One&Only Desaru Coast στη Μαλαισία, το One&Only Nyungwe House και το One&Only Gorilla’s Nest στη Ρουάντα και το One&Only Portonoviστο Μαυροβούνιο, με τα One&Only Kéa Island και το One&Only Aesthesis στην Ελλάδα, το One&Only One Za’abeelστο Ντουμπάι και σύντομα το One&Only Moonlight Basin στο Big Sky Montana. Τα One&Only Private Homes είναι προς το παρόν διαθέσιμα για αγορά στον Μαυρίκιο, το Μεξικό, το Μαυροβούνιο, τη Μοντάνα και το Ντουμπάι.

Περισσότερες πληροφορίες για την One&Only είναι διαθέσιμες στο oneandonlyresorts.com.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ