Μία από τις κορυφαίες εκθέσεις του κλάδου μας, η LIGHT & BUILDING 2024 άνοιξε τις πύλες της στις 03 Μαρτίου και τις έκλεισε επιτυχώς στις 8 Μαρτίου 2024. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε για ακόμη μία φορά στην διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης που αποτελεί χώρο συνάντησης και διασύνδεσης του κλάδου μας.

     Κατά την διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις φωτισμού, της ηλεκτροδότησης και της ψηφιοποίησης της τεχνολογίας υπηρεσιών οικίας και κτιρίων. Σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη κοινωνία η LIGHT & BUILDING 2024 και οι εκθέτες της προσπάθησαν να προσφέρουν λύσεις που να μπορούν να ανταποκριθούν στις μελλοντικές απαιτήσεις.

     Οι ιδιοκτήτες της  OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης – CEO, κ. Δημήτριος Λακασάς – CEO, και κ. Διονύσιος Λακασάς – CTO, μαζί με τα στελέχη του Τμήματος Εξαγωγών της εταιρείας,  υποδέχθηκαν  το πλήθος επισκεπτών στο περίπτερο 4.1, stand Β58. Παρουσίασαν  τις ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις φωτισμού ασφαλείας, πυρανίχνευσης και συναγερμού που παράγονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Κύριος στόχος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι η εφαρμογή καινοτόμου τεχνολογίας στη σχεδίαση και παραγωγή των  προϊόντων της, για μία κοινωνία πιο ασφαλή. 

     Σε μια αγορά ταχέως αναπτυσσόμενη, η  OLYMPIA ELECTRONICS A.E. με συνέπεια έχει καταφέρει να δημιουργήσει και να παρέχει ένα πλήρες πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών   βασισμένο στην ποιότητα, την αξιοπιστία, τις ανταγωνιστικές τιμές και κυρίως την πολύ υψηλή απόδοση   των  ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

pastedGraphic.png

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ