Επειδή τώρα τελευταία μιλάμε πολύ για εταιρείες τεχνολογίας, η People Cert, του Βύρωνα Νικολαΐδη ξεκίνησε ως μια εταιρεία πιστοποίησης γνώσεων, αναπτύχθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη και σήμερα εμφανίζεται ως εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, εκμεταλλευόμενη τα άλματα της τεχνολογίας.

Τώρα πια αξιοποιεί τις ΙΡ διευθύνσεις και βελτιστοποιεί την αξιοπιστία των εξετάσεων.

Βύρων Νικολαΐδης: «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2019

Τα τελευταία 10 χρόνια, η People Cert αναπτύσσεται με ρυθμό +40% ετησίως, καθαρό περιθώριο  EBITDA +65% και αποτιμάται ήδη πάνω 3 δις Ευρώ.

Είναι μια μεγάλη διαδρομή για έναν άνθρωπο που ήρθε από την Κωνσταντινούπολη, κοιμόταν στον πάτωμα για πολλά χρόνια και πραγματοποίησε το όνειρο του…

Η People Cert,  έχει χορηγήσει, κατά την τελευταία εικοσαετία, πιστοποιήσεις επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων σε εκατομμύρια επαγγελματίες παγκοσμίως.

Η PeopleCert αποτελεί και τον πρώτο ελληνικό «μονόκερο» (Unicorn).

Η αξία της δηλαδή είναι τριπλάσια του 1 δισ. ευρώ, που αποτελεί το ελάχιστο όριο για να «κερδίσει» μια εταιρεία αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Η PeopleCert επιδιώκει να διαδραματίσει καίριο ρόλο ώστε τα κράτη και οι επιχειρήσεις να ολοκληρώσουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, αλλά και να αυξήσουν την παραγωγικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφειά τους, επιτυγχάνοντας παράλληλα μείωση κόστους και ρίσκου.

Η εφαρμογή καινοτόμων λύσεων, όπως αναφέρουν από την εταιρεία, αποτελεί την άμυνα κρατών και επιχειρήσεων στην ιλιγγιώδη ταχύτητα των τεχνολογικών εξελίξεων που δημιουργεί την ανάγκη για εξειδικευμένους και πιστοποιημένους επαγγελματίες στον τομέα της τεχνολογίας…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here